Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cr4aK kérdése:
Üdv mindenki. , az van hogy a barátnőmmel együtt voltam . De olvass tovább. lent . és szerintetek ez baj?
Figyelt kérdés
a barátnőmmel együtt voltam :| (szex stb..érted)
és mindenre figyeltem ......és volt egy olyan pillanat hogy véletlen a kezembe..élveztem ..(gec*ztem..)és utána letöröltem .meg minden és mikor már száraz volt megujjjaztam a bárátnőmet. és akkor most így lehet terhes még ??(remélem nem nagyon)
mert ez pont tegnap volt 1 hete és hányingerre ébredt hogy hányingere van egész nap -.az volt ma meg hasfájás :\\\
2011. aug. 23. 18:19
2/8 anonim válasza:
kevés az esélye amúgy meg nem 1hét után jelentkezenk a tünetek ha terhes volna,jó tanács moss kezet és nem fogsz ilyen kérdést ki irni!
3/8 anonim válasza:
pff jól figyeltél mindenre gratu... am szerintem nem igen. Ja és olvassatok egy kicsit mikor jelentkeznek az első jelek, mert nem pár nap után... lehet teljesen mástól hányingere.
4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi mindenkinek ...nagy kő esett le a szívemről ..nem akarok 16évesen apa lenni ..szép is lenne....tényleg köszi..
na igen ...hát erre nem figyeltem :\
és kezet fogok mosni .....
2011. aug. 23. 18:27
5/8 anonim válasza:
Én se hiszem, lehet hogy csak a nagy melegtől van rosszul, vagy meg fog jönni neki stb. De legalább jó tanuló pénz volt, h legközelebb figyeljetek oda jobban mindenre
6/8 anonim válasza:
Terhes vagy. Amúgy meg a sok hülye válaszolónak üzenem, hogy hülyeség amit írtak mert: Gondolj bele, h ha letörlöd a kezedről a spermát nem megmosod, akkor büdös lesz utána, és szted mitől?? Attól, ami rajtamaradt hülyegyerek. Egy spermasejt 4-5 óra múlva pusztul el. Gratulálok.
7/8 anonim válasza:
hát az a helyzet, hogy simán lehet terhes... 6 óra alatt pusztulnak el a spermák, az hogy megtörölted semmit se ér. De valóban nem ilyen korán jelentkezik a hányinger
8/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm mindenkinek ^^
hát remélem nem lesz semmi ..:||
2011. aug. 23. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!