Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg vagyok (olvass tovább! ) mit tegyek?
meleg vagyok és nemtudom hogy mondjam el a szüleimnek megvolt már az első és azóta nem tudom kiverni a fejemből!
mit tegyek hogy mondjam el a szüleimnek?(F17)
Nem kéne így erőltetni a mocskos elfajul liberalizmust. szerintem te nem vagy bÚzi, csak simán beteg. segíteni kell az ilyenen, mondd el nekik, és hátha egy két atyai pofontól helyrejössz.
igen, költözz el ha meleg vagy, vagy kúráltasd ki magad, mert ez csak egy betegség, zavar a fejedben. elég mélyen vagy már Magyarország nélkületek is. szebb jövőt!
Ha ez a szebb jövőt Jobbikos voltodra utal, akkor barátocskám a te fejedben nagyobb bajok vannak, mint a kérdezőében. Joval nagyobbak.
Amúgy meg azt sem tudod miről beszélsz! A szexuális perverziók (igen ide sorolom a homoszexualitást és minden mást is, ami nem normál hetero, én és elütök ettől - nem vagyok meleg, máshogy - de nem is tartom normális dolognak) többsége genetikus, és születéstől az emberbe van kódolva. Nem lehet "meggyógyítani", de pláne nem pár atyai pofonnal. Az inkább rád férne. A hülyeségre és bunkóságra ugyanis jó gyógymód.
00:28: Abban igazad van, hogy nem lehet megváltoztatni: melegből nem lehet heterót csinálni és heteróból sem meleget. De nagyrészt nem genetikus eredetű (ikerkísérletek néhány hónapja). Nem lehet tudni, hogy hogyan alakul ki.
Másrészt a perverzió egy pejoratív szó. A homoszexuális kapcsolat két felnőtt ember kölcsönös beleegyezésén és szeretetén alapul.
Szerintem nem kell elmondanod. Idővel maguktól is rájönnek.
Nem minden szülő kezeli ezt jól, nem lenne szerencsés ha emiatt 17 évesen utcára vágnának.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:37
nem tudom, hogy te milyen ikerkísérletet láttál.
én láttam egy 30 éven keresztül végzett amerikai kutatást ikrekkel és pontosan az volt az eredmény hogy genetika.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:16
igazad van, járasd csak le magad és a pártodat. és kezeltesd magad.
00.16-os!
Köszi a "szebb jövőt"! Vagy csak magadnak, és a hozzád hasonlóknak kívánod. A 17 éves kérdezőnek, és annak aki másként gondolkodik mint ti, annak nem jár a szebb jövő? Sajnos ez jellemez titeket.
Nem beteg a kérdező, és pláne nem "gyógyul" meg. A témáról, ne a kuruczon tájékozódj. Végezetül én is minden szépet kívánok Neked, és mindenkinek aki e hazában él, és teszi a dolgát rendesen. Függetlenül attól, hogy ki milyen beállítottságú.
Nos az első néhány komment elég volt, hogy leríjjon a primitívitás, és az embertelenség.
Nem vagyok meleg, sem melegbérenc.
Ahhoz viszont elég felnőtt, hogy felelősségteljes, és kultúrált kijelentéseket tegyek, még ha egy olyan kényes témáról is van szó, amit itt a kérdező felvetett.
Kérdező.
Nem tudom, hogy a szüleid, hogy állnak a másság fogalmával.
Szerintem beszélgess velük ezzel a témával kapcsolatban.
Ekkor figyeld szüleid reagálását,majd döntésképessé tesz, hogy most mondd el nekik, vagy később, vagy egyáltalán NE!
Az biztos, hogy ha az örök hallgatásba merülsz, s ha még a szüleiddel sem tudod megosztani a titkodat, egy életre tehert fogsz cipelni.
Nagy segítség, ha van olyan barátod, aki elfogad olyannak aki vagy, mert ha mással nem, Vele megtudod beszélni a gondjaidat.
Nehéz választás alőtt állsz, bárhogy is döntesz sok sikert!
A válasz megírásának időpontja: ma 17:45
te mikor olvastad a magyar orvosi kamara álláspontját? mutasd már azt a cikket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!