Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondhatott ilyet a barátom? Olvass tovább!
Uh... :S Azt biztosan nem úgy értette. Hanem úgy, hogy az olyan nagyon kicsicsázott, nem tudom, már egyáltalán nem természetes nőket nem szereti. Csak hülyén fogalmazta meg. Ne dobd ki ezért, hiszen ez jó, csak finoman esetleg rákérdezhetsz. Elhiszem, hogy rosszul esett, de sztem nem úgy gondoltam, mint ahogy mondta.
22/F
És mi van, ha az igazat mondta? Akkor is kidobod? Lehet, hogy tényleg nem vagy egy szépségkirálynő.
Nekem is mondta egyszer a férjem, hogy hááát, nem vagyok egy szépségkirálynő,de... Először bepukkantam, de aztán rájöttem, hogy igaza van.
Hajjajj... :)
Hogy mi nők (én is!!) miken tudunk problémázni. :)
Igen, "igazad van", én is lehet, hogy kiakadtam volna... de ha meg azt mondja, hogy hú de jó, ez a nő, akkor meg az a baj...
A pasik rengeteg hülyeséget tudnak mondani... ó ha fel tudnám sorolni párom mennyi olyat mondott, amitől bennem egy világ omlott össze, hogy akkor én most csúnya vagyok, öreg vagyok (24 :D), mit tudom én milyen vagyok...
Közben meg imád és tudom, hogy nagyon büszke arra, ahogy kinézek... (azt hiszi szép vagyok.. hihi :D )
Ilyen butaság miatt nehogy kidobd.. beszéljétek meg... szerintem is a kicicomázott műnőkre gondolt...
Sztem ő előbb fog kidobni, már ne haragudj.
Ilyen hisztis nőt.. atyaég oO
Tudsz gondolkodni? Vagy túl megerőltető? Szerinted mit értett a szép alatt? Azt, hogy mindegyik "szépségkirálynő" egy hatalmas nagy műnő. Csak ezek szerint nem tudja magát jól kifejezni.
És te meg emiatt dobnád.. Jézusom. Lehet jobban járna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!