Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondhatott ilyet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondhatott ilyet a barátom? Olvass tovább!

Figyelt kérdés
Tegnap a barátommal néztük a KIRÁLYNŐT, és mondta hogy neki nem tetszenek ezek a csajok, mert nem szereti a szép lányokat... Tök rosszul esett..Ezek szerint én sem vagyok szép. Tök megsértődtem, de nem vette a lapot.Kicsit kiábrándultam belőle. Hogy mondhatotott ilyet? Kidobjam vagy ne?
2009. máj. 22. 21:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Előre is bocsi a nyers megfogalmazásért (nem keresek rá kifogást)...

Nagy barom vagy, ha emiatt dobod. Nem gondolod, hogy csak megnyugtatásnak szánta, hogy nem fog téged elhagyni egy olyan "guminőért"?

Ti nők olyan szinten hülyeségeket tudtok kihozni minden mondatunkból, hogy az már szinte önálló kórkép is lehetne... Bármit mondunk, szerintetek vagy hazudunk, vagy megsértünk titeket...

-ReapeR-23/F

2009. máj. 23. 02:22
 12/18 anonim ***** válasza:

Hogy mondta? Hogy "szép lányokat" (külön) vagy hogy "széplányokat" (egybe)? Az ilyen tipikus széplányokat én se szeretem. Ha te meg azokhoz akarsz hasonlítani, és az esik rosszul, hogy pasid megmondta, hogy nem olyan vagy, akkor tényleg válts pasit, túl jó lesz ő neked.

24/F

2009. máj. 23. 04:01
 13/18 anonim ***** válasza:
Na, pont ezért csinaltam en azt h a Baratok közt utan mint egy sas, megragadtam a távirányitot és nagy elszántsággal és határozottsággal megnyomtam a piros gombot. a tv kikapcsolt, mi meg egyutt töltöttük az estét. megspóroltam magamnak egy idegeskedést. amugy sztem a baratod ugy értette h nem szereti a műnőket. gondolj csak bele h ezeknek a lanyoknak milyen az életük. nem olyan h "jaj, de szép vok, mindent megtehetek". de nem ámmmm. pl. hallottam olyat h egy kis doboz kekszért pontlevonás jár. kellene ez neked? örök stresszben élni h "jaj, 2 grammal több van rajtam, es most mi lesz? ". sztem nem. és ha jobban megnézed, ők se olyan szépek.. csak szép ruhaban vannak és van rajtuk egy kg smink.
2009. máj. 23. 08:35
 14/18 anonim ***** válasza:

Te esküszöm nem vagy normális...

Légyszives szakíts vele, hátha talál valakit a barátod magának, aki nem olyan sötét belül, mint a szellemvasút télen.

2009. máj. 23. 09:24
 15/18 anonim ***** válasza:
szerintem is csak rosszul fogalmazta meg. A mai szépségideál inkább a nagy mellű, műszemöldökű, szőke nő. A legtöbb fiúnak ez nem tetszik. De ha igazat is mondott, veled azért van, mert téged szeret. Szerintem a fiúk mindig találnak úgymond szebbet a barátnőjüknél, mintha mi lányok nem néznénk meg más fiút. De azért még csak őt szeretjük.
2009. máj. 23. 10:27
 16/18 anonim ***** válasza:

Tudod, számomra többféle nő létezik. Vannak a ribancok, a jó csajok, a jó bőrök, a szép lányok, és van az, akit azért látok szépnek, mert megtaláltam benne amit keresek.

Amit a tévében látsz, az mind sablon. Vagy mindenkinek tetszik, vagy senkinek sem. Ami mindenkinek tetszik, az a sminkelt, festett, lediétázott csaj, akit az egész világ bevállalna egy menetre. A másik, a csúnya, ragyás, dagadt, hülye lány, aki senkinek sem kell, zacskóval a fején sem.

Az én barátnőm nem ez az átlagos nő, ilyen dísz, mint a szépségkirálynő jelöltek. Nekem sem a tévére vagy a netre van szükségem ahhoz, hogy szeressem vagy épp megkívánjam őt. Lehet, hogy nincs kockás hasa, nincs befestve a haja vagy nem keni magát 5 réteggel, meg nem sportol, de nekem ő így kell és nem máshogy.

Gondolkozz el ezen.

2009. máj. 23. 11:53
 17/18 A kérdező kommentje:
Elöstör is: Köszi azoknak, akik normálisan tudtak válaszolni! Azért kérdeztem meg azt,hogy ezért kidobjam e,mert nem szeretnék olyan valakivel járni,aki nem tart szépnek..Szerintem a párkapcsolatok azon alapulnak,hogy tetszenek egymásnak a partnerek és vonzonak találják.Na mindegy.A barátommal megbeszéltük:) Tényleg úgy gondolt,mint ahogy ti írtátok.Mégegszer köszi:)
2009. máj. 23. 15:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Az én barátom nem rég azt mondta, hogy ő mindig a csúnyácska lányoknak jön be.:)Szóvá is tettem, hogy ezt mégis hogyan gondolja, és a végén csak nevettünk rajta.:)
2009. máj. 23. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!