Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondhatott ilyet a barátom? Olvass tovább!
Előre is bocsi a nyers megfogalmazásért (nem keresek rá kifogást)...
Nagy barom vagy, ha emiatt dobod. Nem gondolod, hogy csak megnyugtatásnak szánta, hogy nem fog téged elhagyni egy olyan "guminőért"?
Ti nők olyan szinten hülyeségeket tudtok kihozni minden mondatunkból, hogy az már szinte önálló kórkép is lehetne... Bármit mondunk, szerintetek vagy hazudunk, vagy megsértünk titeket...
-ReapeR-23/F
Hogy mondta? Hogy "szép lányokat" (külön) vagy hogy "széplányokat" (egybe)? Az ilyen tipikus széplányokat én se szeretem. Ha te meg azokhoz akarsz hasonlítani, és az esik rosszul, hogy pasid megmondta, hogy nem olyan vagy, akkor tényleg válts pasit, túl jó lesz ő neked.
24/F
Te esküszöm nem vagy normális...
Légyszives szakíts vele, hátha talál valakit a barátod magának, aki nem olyan sötét belül, mint a szellemvasút télen.
Tudod, számomra többféle nő létezik. Vannak a ribancok, a jó csajok, a jó bőrök, a szép lányok, és van az, akit azért látok szépnek, mert megtaláltam benne amit keresek.
Amit a tévében látsz, az mind sablon. Vagy mindenkinek tetszik, vagy senkinek sem. Ami mindenkinek tetszik, az a sminkelt, festett, lediétázott csaj, akit az egész világ bevállalna egy menetre. A másik, a csúnya, ragyás, dagadt, hülye lány, aki senkinek sem kell, zacskóval a fején sem.
Az én barátnőm nem ez az átlagos nő, ilyen dísz, mint a szépségkirálynő jelöltek. Nekem sem a tévére vagy a netre van szükségem ahhoz, hogy szeressem vagy épp megkívánjam őt. Lehet, hogy nincs kockás hasa, nincs befestve a haja vagy nem keni magát 5 réteggel, meg nem sportol, de nekem ő így kell és nem máshogy.
Gondolkozz el ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!