Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez már szerelem? (Olvass...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már szerelem? (Olvass tovább! )

Figyelt kérdés

Augusztus elején új kispap jött városunkba. Még úgy igazán sosem voltam szerelmes, így utólag elnézve. Szóval most vasárnap bementem hozzá hogy bűneimet meggyónjam és az a mosolya, és a tekintete! A misén időnként észrevettem hogy rám tapad a szeme. Tegnap voltam esti misén és kevesen voltunk, itt sokkal többet rámnézett. Amikor kijöttünk, azt mondta hogy érte is mondjak el egy miatyánkot.

Ő 30-éves, és az igaz szerelem nem a koron múlik.

16/L

2011. aug. 11. 10:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
30 évesen mit látnak egy 16 évesben ? nem is értem
2011. aug. 11. 11:01
 2/14 A kérdező kommentje:
Annyira helyes jóképű!
2011. aug. 11. 11:02
 3/14 anonim ***** válasza:

És annyira pap.....

Legyen már eszed!

2011. aug. 11. 11:05
 4/14 anonim ***** válasza:

No no!!!

Ez a manus nem fog se Veled, se senkivel hosszan tervezni, mivel NEM ÉLHET HÁZAS ÉLETET!!!!!!!! (esetleg ha református) de akkor se egy kölyökkel.

Ha meg ilyenekkel hülyít h. imátkozz érte is meg tököm, abból csak ara tudok gondolni h. csúnyán meg akar húzni, és kitenni mint dínó a Frédit....

Ha felnőttként akarsz viselkedni akkor mutasd be neki az ujjast, és hagyd ott a francba.

2011. aug. 11. 11:06
 5/14 skarma ***** válasza:
Na ez a gáz a kereszténységben... -.-" Hogy a képviselői ilyenek...
2011. aug. 11. 11:07
 6/14 anonim ***** válasza:

Ez nem szerelem...

Ez egy jó kis bírósági ügy lenne esetleg....

2011. aug. 11. 11:08
 7/14 anonim ***** válasza:
Megyek is dobok a klozeton egy imát, a papúr tiszteletére...
2011. aug. 11. 11:12
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Kis pap 30 évesen? Ők sokkal fiatalabbak szoktak lenni és milyen milyen pap? Gondolom nem római annak nem lehet felesége a többi papnak lehet! De milyen pap , hogy még nincs felesége?

Ezen amúgy nem tudom, hogy mi a bajotok akkor valószínűleg ez van, hogy 30 éves és még nincs felesége aztán próbál keresni és valószínűleg vallásos lányt mint pl te aki jár templomba! Szerintem meg ez nagyon jó! :) régen én is éltem haltam a kis papokért! Annyira helyesek :) meg ugye ők nem házasságtörők meg ők család centrikusak stb. Az hülyeség hogy a filmekben azt látja a többség hogy pedofil meg hogy melegek stb...-_- normális emberek csak kicsit több ésszel:D

2011. aug. 11. 11:17
 9/14 anonim ***** válasza:

A másik meg elfelejtettem írni, hogy apukám pap:D és ugye rengeteg pap társaságában mozgok és ők mindig mosolyognak meg rendesek és sokszor kiskoromban én is reménykedtem de ezt ne vedd fel szerintem csak kedves akar lenni hogy járj többet templomba:D

Bár az már gáz ha van felesége :DDD egyszer egy fiatal pap kb flörtölt velem nekem jól esett ugye de aztán akkor koppantam mikor kimentünk és meg fogta a terhes kis felesége kezét na mondom kicsit se beteg,de mondjuk neki látszott is az arcán hogy ilyen:D

2011. aug. 11. 11:20
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Gondolkodjatok már emberek!

Én görög katolikus vagyok, nálunk is lehet házasodni a papoknak! Nagyapám is pap volt, meg szinte az összes férfirokonom. És mindegyik hihetetlenül jó fej. És egy kispap miért ne lehetne szerelmes? Mivel nálunk a papsághoz feltétel, h házasodjon meg és legyen családja. Szóval nincsen ebben semmi rossz!!!

Kérdező: ettől függetlenül nem szerelem, csak vonzódsz hozzá. Lehet, hogy tetszel neki, simán beszélgethetsz vele, abban nincsen semmi rossz. :)

2011. aug. 11. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!