Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk hány éves koruktól lesznek érettebbek "mikor nő be e fejük"? Mik a tapasztalataitok szerelem erén?
Köztudott, hogy a lányok hamarabb érnek mint a fiúk. Hány éves kortól lehet kb. érettebb gondolkodásuk, viselkedésük?
Olvastam egy kérdést itt a gyakorin és írták, hogy felesleges próbálkozni náluk 13 éves korban. De ez hány éves korig tart.
Itt a link amiről az előbb írtam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
És még mielőtt valaki belekötne tudom, hogy vannak kivételek de én ezt átlagba kérdezem. A válaszokat előre is NAGYON, NAGYON, NAGYON köszönöm. 15/l :))

13 éves korban??
23 évesen már lehet mondani, hogy egyeseknek benőtt a feje lágya, de még akkor sem mindenkinek.

Lányok csak testileg érettebbek bocs. Előbb lesznek vonzók ( pl szép nagy mellük lesz, vonzó alak stb) és simán élvezik a náluk 2-3-5 évvel idősebb srácok rajongását. Ezek után persze, hogy egy vele egykorú éretlennek tűnik...
De könyörgöm, az, hogy 14-15 évesen azt hiszed, hogy tiéd a világ mert páran megd*gnának, az érettség? Ugyan már! A fiúk 15-16 éves koruktól érettek voltak és lesznek. Már aki amúgy normális. A hülyeség ugye független az életkortól.

Úgy van, ahogy az előző írta. Attól még, hogy hamar megnő a melletek, nem lesztek érettebbek, csak testileg. És attól sem lesztek, ha megdugatjátok magatokat a fél várossal. Sőt. Az érettség egyik jele az, hogy nem állítod azt, hogy pusztán a nemiséged miatt érettebb vagy mindenkinél.
Épp reggel volt az oldalon egy kérdés, amiben egy 26 éves (!) nő kérdezte meg, hogy miért nem keresi az a férfi, akit már az első találkozójukon leszopott. Amikor felvilágosították a helyzetről, még ő kezdett el hisztizni. Ez aztán a nagyfokú érettség.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!