Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány kapcsolatodból hányban voltál szerelmes? Hányszor volt viszonzott szerelem? Férfi vagy nő vagy? Hány éves?
2ből 2szer, viszonozva, a 2. több, mint 3 éve tart. Nem is mennék bele olyan kapcsolatba, ahol nem vagyunk szerelmesek egymásba a párommal, semmi értelmét nem látom úgy járni valakivel.
20/L
húú,ez jó kérdés.Sok kapcsolatom volt Talán igazából 2szer voltam igazán szerelmes,abból a mostani nagyon imád engem,az előzőt meg nemtudom szeretett csak gondok voltak mert nem fogadta el édesanyám!
19/L
2 kapcsolatomba azért mentem bele, mert meg volt az a majdhogynemszerelem, csak ugye ésszel is kell gondolkodni. Szóval egyikkel előbb-utóbb kiderült tök más céljaink vannak, másikat meg lehetetlenség volt megismerni, mert kommunikációra képtelen, így aztán részemről sem indult meg a teljes odaadás.
Szerelmes igazán a meg nem valósuló kapcsolataim esetén voltam. Ilyen volt 4 db (2 inkább iskolás, és 2 felnőtt fejjel...).
Most meg várom a sült galambot, remélem belé igazán szerelmes lehetek majd.
28N
Nekem egy rövid kapcsolatom volt, az első, és nem voltam belé szerelmes. Akitől az első csókomat kaptam, vele nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogy szerettem volna, nagyon közel álltam ahhoz, hogy elborítsanak az érzések, de nem engedhettem, aztán végül túl lettem rajta. És csak egyszer volt viszonzatlan a szerelem, még az első csók és kapcsolat előtt, 3 teljes évig, azóta okos vagyok, nem szeretünk bele csak úgy emberekbe, hogy 1, nem ismerjük 2, ő nem akarja, csak magamnak okoznék fájdalmat.
19/L
Ez az első kapcsolatom, szerelmesek vagyunk egymásba :)
18/f
En eddig 4szer voltam szerlmes; ebbol 1 volt viszonzott, de az se jott ossze a sraccal, mert meg eleg fiatalok voltunk. Nem igazan vagyok sikeres a fiuk teren, de remelem majd egyszer.
18/L
4 kapcsolatom volt és mind az 4x szerelmes is voltam és mind a 4x viszonzott is volt.
Most jelenleg is kapcsolatban vagyok 6 hónapja de ez már több mint szerelem.
Az a baj hogy annyira analitikus személyiség vagyok hogy mindig győzött a józan eszem, így a válasz soha.
34 ffi
2 szerelemből egy viszonzott, és most is tart :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!