Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen szerelem. Mért fáj ennyire?
Figyelt kérdés
Minden Őrá emlékeztet, a nap minden percében csak rá gondolok. Üresnek érzem magam nélküle. Csak akkor vagyok boldog, ha vele lehetek. Még a barátaim sem tudnak felvidítani.Ő csak barátjaként szeret, de én visszavonhatatlanul bele szerettem. :( Miért fáj ennyire a szerelem?
18/L
2011. okt. 23. 09:27
3/12 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok, csak férfiként. Mindenét szeretem, ahogy beszél, a hangját, ahogy bánik másokkal, a testét, a szemét... Mindent. Ő meg csak barátként tekint rám. Nem tudom mit tegyek. 24/f
5/12 anonim válasza:
09:49
Én is pont így vagyok, kb. ugyanez a válasz fogalmazódott meg bennem a kérdés láttán. Néha úgy érzem, beledöglök :/
6/12 anonim válasza:
ha továbbra is viszonzatlan marad akkor elfog múlni, az "idő mindent begyógyít" unásig majmolt duma de igaz!
7/12 anonim válasza:
én is így voltam. megoldás: teljesen elutasítani mindenféle kapcsolatot vele, ne beszélgess vele, nézz át rajta,és a profilját se nézegesd neten,a barátaidat meg kérd meg hogy ne hozzák fel.. nekem olyan másfél éve a dolognak, még mindig kiugrik a szivem ha meghallom a nevét,de már alig gondolok rá,és nyitott vagyok más kapcsolatra. hidd el,nem éri meg miatta rágódni.
8/12 anonim válasza:
ma 17:36
Igen, ez egy jó megoldás lehet, de az én esetemben a találkozás elkerülhetetlen, és folyton hallom a hangját, és szenvedek. (tudom, nem én vagyok a kérdező, de erre még muszáj volt reagálnom)
9/12 anonim válasza:
Velem is ez van. Ő is nagyon-nagyon szeret(ett), de csak barátként. Nyáron rájött, hogy ez nem mehet tovább, mert így soha nem fogok rajta túljutni, ezért kilépett az életemből. Ettól függetlenül mindennap egy légtérben vagyok vele hosszú-hosszú órákat, más lányokkal látom és hallom őt; az a szó, hogy fájdalmas, nem fejezi ki eléggé, amit érzek.
10/12 anonim válasza:
Mi még pettingeltünk is azt utána meg mikor szóba jött benyögte,hogy ez csak egy baráti extra volt...és nem fogunk járni örökre legjobb barátok leszünk.G*ECIRE FÁJJ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!