Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől ribi leszek?
Sziasztok!
Ha lehetséges,normális válaszokat várnék.
Szóval igyekszem pénzesebb férfiakkal ismerkedni,komoly kapcsolatot keresek.
10 éves korom óta folyamatosan edzek,hobbi szinten úszok,futok,egyénileg tornázok,igyekszem magam formában tartani.Kiskorom óta nélkülözöm,mert elég szegény családban nőttem fel,érettségi után abba kellett hagynom a tanulást,azóta dolgozom.
Rengetek férfi hódolóm van,vonzó,csinos nőnem tartom magam,és mások is engem.
Észrevettem egy ideje,hogy a férfiak fejét elég könnyedén el tudom csavarni,ezt természetesen igyekszem a hasznomra fordítani.Nem pénzért szexelek,de a legutóbbi párom,akivel 6 hónapot voltam együtt,elég nagy összegeket rám költött,gondolok a 150 ezres telefonra,laptopra,vacsorákra jobbnál jobb éttermekben.
Most végigolvastam a kérdést,voltak akik
nem értenek egyet az életvitelemmel,de egész normálisan válaszoltak,neki köszönöm,s minden jót!
De azért voltak rosszindulatú megjegyzések is,nekik
azt üzenném,hogy örülök nekik hogy ő boldogok a jelenlegi életükkel,minden jót :)
A 13.32-es vagyok.
Nézd, én őszinte leszek veled. Amit te teszel, az egyfajta "hivatalosan el nem ismert foglalkozás", mondhatjuk karrier...-nak. Szándékosan nem írtam be semmit. Nevezzük akkor kitartottságnak. Ha szerencséd van, akkor valóban megalapozhatod a jövődet ezzel, van pár nő, aki szintén megcsinálta a maga szerencséjét ezzel. Lásd pl. Csősz Boglárka, akinek szintén nem volt olyan fickója, aki ne lett volna minimum milliomos. De ő okosan csinálta, diszkréten, a színfalak mögött intézte az ügyeit, csak néha lehetett róla hallani. Ő megcsinálta a szerencséjét, most egy török milliárdos felesége.
Vagy ott van Zimány Linda, aki többek közt Dzsudzsák Balázs hátán felkapaszkodva él ma nagyon jó anyagi helyzetben. Hallottam róla is egy érdekes sztorit, a szakításuk azért történt meg, mert egy barátnőjével összefogva le akarták nyúlni a focistát. Z. L. barátnője kínált eladásra lakást, aminek a piaci értéke 150 millió, de megbeszélték, hogy úgy adják elő, mintha 220 millió lenne az ára. A 70 milliós különbözetet megfelezték volna, vagyis Linda és a barátnője is 35-35 milliót kerestek volna az üzleten nulla munkával. Ez kiderült és ki is dobta őt.
Tudod, az egészben az a rendkívül ellenszenves sokaknak, hogy nem te vagy az, aki a pénzért megdolgozik, te csak "beleülsz" a jóba. Ez egy dolog, a képességeid és a lehetőségeid megvannak rá, de azt ne felejtsd el, hogy ha van egy kis eszed, akkor nem fogod ezt még reklámozni is!
ma 13:48
Köszönöm a normális választ.
Én átverni senkit sem szoktam,nem is fogok a jövőben sem.
Ha nem leribizéseket vártál, akkor mi a francért tetted fel úgy a kérdést, hogy "ettől ribi leszek"?
istenem... értelem a köbön....
"Én átverni senkit sem szoktam,nem is fogok a jövőben sem."
Rendben. Akkor egy apró szívességet kérnék tőled! Amikor majd megsimítod a párod mellkasát és azt mondod "Szeretlek!"; ügyelj rá, hogy valamilyen drága öltöny legyen éppen rajta, a zsebében hitelkártyával! És akkor tényleg nem hazudsz majd!
"Szóval igyekszem pénzesebb férfiakkal ismerkedni,komoly kapcsolatot keresek."
"Észrevettem egy ideje,hogy a férfiak fejét elég könnyedén el tudom csavarni,ezt természetesen igyekszem a hasznomra fordítani."
"Nem pénzért szexelek,de a legutóbbi párom,akivel 6 hónapot voltam együtt,elég nagy összegeket rám költött,gondolok a 150 ezres telefonra,laptopra,vacsorákra jobbnál jobb éttermekben."
Ezt valóban luxus prostituáltnak hívják. Van, amelyik bele is szeret az eltartójába, ettől még a fogalom az, hogy luxusprostituált. A szépségért cserébe, amivel a pénzes férfi villoghat, 150 ezres telefont és laptopot, vacsorát fizetnek.
Ha neked ez így megfelelő, akkor nincs baj, ha te jól érzed magad, élj így. De ha már a fórumozók között feltettél egy kérdést, akkor viseld el azt is, ha olyan választ kapsz, amit te is tudsz, de nem esik jól leírva, attól még nem unintelligens az a válaszoló, csak épp a leírásodból ezt gondolja rólad. Ennyi.
Pénz éhes k.urva vagy.
Itt a válasz.
Attól, hogy szegény családba születtél elég rosszul lettél nevelve, vagy rossz felé indultál el nem tudom.
De aki tényleg szegény családból jön magától akar mindent elérni és meg is teszi!
Te csak egy kis ribi vagy és nehezen hiszem el, hogy akkora nagy nélkülözésben lett volna részed életed során, mert akkor tennél magadért és nem csak a gazdag faszit várnád..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!