Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől ribi leszek?
Sziasztok!
Ha lehetséges,normális válaszokat várnék.
Szóval igyekszem pénzesebb férfiakkal ismerkedni,komoly kapcsolatot keresek.
10 éves korom óta folyamatosan edzek,hobbi szinten úszok,futok,egyénileg tornázok,igyekszem magam formában tartani.Kiskorom óta nélkülözöm,mert elég szegény családban nőttem fel,érettségi után abba kellett hagynom a tanulást,azóta dolgozom.
Rengetek férfi hódolóm van,vonzó,csinos nőnem tartom magam,és mások is engem.
Észrevettem egy ideje,hogy a férfiak fejét elég könnyedén el tudom csavarni,ezt természetesen igyekszem a hasznomra fordítani.Nem pénzért szexelek,de a legutóbbi párom,akivel 6 hónapot voltam együtt,elég nagy összegeket rám költött,gondolok a 150 ezres telefonra,laptopra,vacsorákra jobbnál jobb éttermekben.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Szerintem spanolj össze ezzel a csajjal, sokat tanulhattok egymástól :D
gondoltam hogy jönnek majd ilyen unintelligens válaszok is.....
6 hónapot voltam együtt a legutóbbi férfival,miért lennék k.rva?
k.rva szerintem az,akit naponta 10-en 20-an megdugnak pénzért......nem vagyunk tisztában a szavak jelentésével,úgy látom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!