Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől ribi leszek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ha lehetséges,normális válaszokat várnék.

Szóval igyekszem pénzesebb férfiakkal ismerkedni,komoly kapcsolatot keresek.

10 éves korom óta folyamatosan edzek,hobbi szinten úszok,futok,egyénileg tornázok,igyekszem magam formában tartani.Kiskorom óta nélkülözöm,mert elég szegény családban nőttem fel,érettségi után abba kellett hagynom a tanulást,azóta dolgozom.

Rengetek férfi hódolóm van,vonzó,csinos nőnem tartom magam,és mások is engem.

Észrevettem egy ideje,hogy a férfiak fejét elég könnyedén el tudom csavarni,ezt természetesen igyekszem a hasznomra fordítani.Nem pénzért szexelek,de a legutóbbi párom,akivel 6 hónapot voltam együtt,elég nagy összegeket rám költött,gondolok a 150 ezres telefonra,laptopra,vacsorákra jobbnál jobb éttermekben.

2013. máj. 28. 11:50
 31/95 A kérdező kommentje:

ma 12:10

Nagyon szépen köszönöm :)

Igazi felüdülés látni,hogy léteznek még intelligens,jóindulatú emberek,ítélkezés nélkül :)

De "mi" magyarok mindig is ilyenek voltunk,irigykedünk,ítélkezünk......ez van :)

2013. máj. 28. 12:13
 32/95 anonim ***** válasza:
29%
ma 12:10 az én is voltam xD és köszi a bókot de ak is ribi vagy :)
2013. máj. 28. 12:16
 33/95 anonim válasza:
84%
Én azt nem értem, hogy miért kéred ki mások véleményét, ha azokat folyamatosan megcáfolod. Igen, ez ribis viselkedés, de ha akarod, csináld. Sokan származnak szegény családból, akik a szorgalmukkal és tanulással érték el, hogy százötvenezer forintos telefonjuk legyen. Inkább dolgozom napestig és megveszem magamnak, mert sokkal nagyobb öröm, elhiheted. Örülök, ha szereted a párod, de csak addig leszel együtt vele, amíg tart a pénze?
2013. máj. 28. 12:16
 34/95 anonim ***** válasza:
100%

A nők nem a pénzre vadásznak, hanem olyan férfira, akinek van pénze. A férfiak nem a szépségre vadásznak, hanem olyan nőre, aki szép. A nő (ki)használja a férfi pénzét,anyagi javait, a férfi (ki)használja a nő szépségét, testét.

De egy férfinek sem jutna eszébe, hogy megkérdezze, hogy akkor most én olyan ember vagyok, aki kihasználom a másikat? Ők biztosan mind halálosan szerelmesek abba, akivel lefekszenek.

2013. máj. 28. 12:17
 35/95 anonim ***** válasza:
69%
Csak azt nem értem hogy mit vártál? Hogy majd bólogatunk hogy igen jól csinálod... Mikor meg megkapod az arcodba hogy nem a pénznek kéne lennie a fő szempontnak jön az ilyen a magyar mentalitás szöveg...
2013. máj. 28. 12:17
 36/95 anonim ***** válasza:
86%
Én nem tartalak ribinek. Megértelek a korábbi helyzetedből kiindulva. Csak azon gondolkodj el, hogy boldog vagy-e.
2013. máj. 28. 12:18
 37/95 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondanám, hogy ribanc vagy csak azt nem értem ha valaki ilyen körülmények között nő fel akkor nem annak kellene lennie, hogy igenis én ezt nem kaptam meg és küzdeni fogok érte, hogy jobb legyen az életem.Én biztos, hogy nem lennék olyan pasival, aki teli van pénzzel mert jól tudjuk, hogy a pénz nem mindig boldogít :D
2013. máj. 28. 12:22
 38/95 anonim ***** válasza:
64%

Miért ne ítélkezzünk? Ez az élet velejárója, nincs olyan ember, aki ne ítélne el valamit, akár az állatkínzástól kezdve a pedofíliáig, vagy a megcsalásig.

Mindenkinek más az értékrendje, ez nem magyar kiváltság, csak mondom.:)

2013. máj. 28. 12:23
 39/95 anonim ***** válasza:
62%
A kérdést meg is válaszoltad magadnak, szóval, igen, az vagy.
 40/95 A kérdező kommentje:

ma 12:18

Szia!

Boldog vagyok,(az előzőek nem tudnak szöveget értelmezni)mert a 6 hónapos kapcsolatomban érzelmek is voltak,tehát olyannal,aki taszít,csak a pénzért nem jönnék össze......nyilván én is a jóképű férfiakat szeretem nagy intim mérettel.

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!