Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány % az esélye annak hogy ettől terhes leszek?
Kb. 3,7856%, megközelítőleg.
Szóval kcisit nagyobb rá az esély, mint amennyi a kettőtök intelligenciahányadosának összege.
Szerintem nem vagy terhes, ha nem ment el benned. Az előváladék miatt én is paráztam egy időben, de aztán szerencsére sosem lett baj belőle, ha már csak akkorra húzta fel a gumit a srác, mire "célközelbe" ért. Ne csináljátok többet így, nem azt mondom. De szerintem nyugodj meg, nem leszel terhes :)
18/L
nem terhes vagy, hanem hülye:D
a gumit akár a fejedre is húzhatod... a barátod esetleg kentaur, vagy mi? kicsi volt...
Te meg hagytad, hogy beléddugja
de örüljé', kevés az esélye
de van...
Az ilyen nem a barátod! Csak egy fickó aki meg akart b.szni! Ha a szerelmed lenne, akkor vigyázna rád és húzna gumit!
Olyan meg nincs hogy kicsi a gumi. Fújjál fel egyet, és meglátod hogy mennyire képes kitágulni!
Te csak rá lettél szedve a dugásra, ennyi! Naivkám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!