Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal 2 napja voltunk együtt és az ujára kerülhetett egy kis sperma 10 15 perc után megujjazott de száraz volt a keze lehetek terhes? . :/ normális6 válaszokat plz
100%-ig egyet ertek az elottem szolokkal!
De ami a 'legokosabb' ilyen esetben, hogy varod a csodat hogy megjon a kovetkezo havi verzesed idoben, kozben megismeritek azt a szot hogy VEDEKEZES.. A kerdesedbol itelve maximum 15eves kislany lehetsz, tehat inkabb ovszer. HA nem jott m akkor mentek es vesztek egy terhessegi tesztet, Rossmanokban is lehet kapni, es megcsinalod!
Ha pozitiv akkor sz*pod a faszt kisdraga, es nyugodtan szolhatsz is anyadnak, ha negativ, akkor meg orulhetsz..
Ja es meg valamit mielott elfelejtem! Szerintem nem kellene bunkoznimeg flegmulni a valasz adokkal, mert tobbet ateltek, (atletunk) mar mint te!!
Tudom 2 évvel később írok mert:
1. Érdekelne végül is teherbe estél?
2. A többi válaszoló neketek most mi a bajotok ti nem csináltatok ilyet? Nem döntheti el mit csináljon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!