Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől ribi leszek?
Sziasztok!
Ha lehetséges,normális válaszokat várnék.
Szóval igyekszem pénzesebb férfiakkal ismerkedni,komoly kapcsolatot keresek.
10 éves korom óta folyamatosan edzek,hobbi szinten úszok,futok,egyénileg tornázok,igyekszem magam formában tartani.Kiskorom óta nélkülözöm,mert elég szegény családban nőttem fel,érettségi után abba kellett hagynom a tanulást,azóta dolgozom.
Rengetek férfi hódolóm van,vonzó,csinos nőnem tartom magam,és mások is engem.
Észrevettem egy ideje,hogy a férfiak fejét elég könnyedén el tudom csavarni,ezt természetesen igyekszem a hasznomra fordítani.Nem pénzért szexelek,de a legutóbbi párom,akivel 6 hónapot voltam együtt,elég nagy összegeket rám költött,gondolok a 150 ezres telefonra,laptopra,vacsorákra jobbnál jobb éttermekben.
Mindenki úgy éli az életét ahogyan akarja. Ha téged ez boldoggá tesz, akkor hajrá. Ribinek nem mondanálak, mert nem vagy könnyűvérű, ha a komoly kapcsolatokat keresed.
Valaki jól leírta: pénzéhes és számító, vagy számító és pénzéhes. De ha neked ez így rendben van, akkor más véleménye ne érdekeljen.
Ha rámenősebb lennék, én is ilyen lennék, de hálát adok, hogy engem a nagymamám szerénységre nevelt. Nincs sok pénzem, a férjemnek sem, még is boldogok vagyunk.
"k.rva szerintem az,akit naponta 10-en 20-an megdugnak pénzért......nem vagyunk tisztában a szavak jelentésével,úgy látom "
A luxusk.rvát pedig 150 000-res telefonért, laptopért...
ma 11:58
Szia!
Neked ugyan mid fáj?
Azért utálod az ilyen nőket,mert a pasid utánuk fordul?
Nem egy kapcsolatban lévő pasitól megkaptam,hogy összetenné a két kezét,ha ilyen csinos barátnője lenne?
Visszaéltem vele?
Nem!
Nem érzem magam k.rvának,bocsánat!
"Nos. 3 egyetemi diplomával azt hiszem tarthatom magam inteligensnek"
Szia!
3 egyetemi diploma nélkül megmondom neked,hogy az,hogy te intelligensnek tartod magad,és hogy valójában az vagy e,az
két különböző dolog......
Tipikus hülye nő. Feltettél egy kérdést, melyben a mi véleményünket akartad kikérni. Jöttek is válaszok, de te persze nem fogadod el őket, sőt unintelligensnek nevezel mindenkit, aki neked nem tetsző válaszokat ad.
Őszintén: ha ilyen biztos vagy a dolgodban, akkor miért tetted fel ezt a kérdést?
És igen, ribanc vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!