Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért leszek ettől ideges és féltékeny?
Hát ne gondolj rá...
Mármint teljesen megértelek, én barátom is elég sok lánnyal volt előttem, és ha legalább barátnő lett volna, az vmi, de ha belegondolok, hogy csupa könnyűvérű csajszi, csakúgy, olyan... féltékennyé tesz.
Ezért nem gondolok rá.
20L
Gondolom Neked ő az 1. Én több, mint 3 év alatt nem tudok emiatt nyugodtan aludni- pedig egyetlen lánnyal volt előttem a barátom, vele majdnem 2 évig, viszont sokaktól hallottam, hogy milyen ronda meg elviselhetetlen lány volt, és a barátom szerint a szex is egy nagy 0 volt vele. Akármi rosszat mondott Ő, vagy hallottam mástól egyszerűen zavar a tudat, hogy volt már mással is. De csak néha jut eszembe. Valószínűleg ez még évekig bennem lesz, mivel nekem sosem volt más, akivel lefeküdtem.
Hogy mit csinálok ilyenkor? Arra gondolok, hogy én mennyivel különb vagyok nála, semmilyen tekintetben nem ér a nyomomba se és MOST engem szeret a barátom.
Próbálj Te is arra koncentrálni, hogy azokat a lányokat nem is szerette, de Téged igen.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!