Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk a völegényemmel 2 hónapja, Mikor fog elmúlni azaz érzés hogy féltékeny vagyok ha mással látom és majd meg örülök a tudattól, hogy ö más lányokkal ismerkedik? Mikor leszek túl rajta? 4 évig voltunk együtt
Szia!
Ne siettessed a dolgokat. Ez a szép a szerelemben. Szenvedsz érte, hogy meglegyen, szenvedsz érte, hogy elmúljon. Valamennyien átestünk ilyenen, több alkalommal is. Aztán egyre könnyebb lesz. A hatodiknál csak legyinteni fogsz. De az első a legmaradandóbb...
szia!
szerintem ez emberfüggő. én az egyik előző barátommal másfél évig voltunk együtt és minimum fél év kellett ahhoz hogy ne gondoljak rá.. következő barátommal csak 3 hónapig, és eszembe se jutott utána :)
a lényeg hogy szerintem 4 év nagyon hosszú idő, ha sokat gondolsz rá, annál rosszabb lesz.. egy kis idő kell a "gyászhoz", de ha már végleg vége, akkor menj le barátnőiddel bulizni, kezdj el tanulni valami újat (pl nyelvet vagy tanfolyamot), vagy kézimunkázz, csinálj olyat ami eltereli a gondolataid... annál gyorsabb lesz a felejtés!!
remélem hasznosnak ítéled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!