Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az neked is kínos érzés, ha valamelyik rokonoddal együtt nézel TV-t, és épp szexjelenet van benne, vagy egyáltalán nem zavar?
Nekem kínos, de úgy teszek, mintha nem lenne az... :D
20L
Szerintem legkínosabb az, amikor a Barátok Köztben épp a szüzességük elvesztését tárgyalják, és pont anyámékkal nézem. És a szereplők elméletileg szinte velem egykorúak.
Na ez cikkibb mint az ágyjelenet.
17/F
kínos. én egyszer a nappaliban néztem egy vígjátékot, pont reklám volt(kb éjjel negyed 1 körül) és addig mondom körül nézek hogy más csatornákon mi megy. És mikor pont felnőtt tartalmú csatornára értem pont kijött a szobából az anyám inni valamit és pont meglátta. azt hitte hogy azt nézem én meg annyira meglepődtem, alig tudtam megszólalni. aztán gyorsan elmagyaráztam de csak nevetett rajtam hogy hogyan próbálok mentegetőzni. :)
17/F
Olyankor elkezdem valamivel elvonni a figyelmüket kérdezek vmit v ilyesmi.de am nkm is gáz.
14 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!