Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés, amikor együtt vagy azzal, akit a világon a legjobban szeretsz?
jó.:) Olyan érzés, mintha semmi gondod se lenne, csak Ő számít, és mindent megtennél érte. És én ezt szó szerint értem. Sok sikert a pártaláláshoz!!:)
18/F
A legjobb érzés a világon. :)
25/L
Tudod egy olyan érzés, hogy ha nem lenne, el se tudnám képzelni az életemet...Azt mondják az okosok "nem az az igazi akivel letudnád élni az életedet, hanem aki nélkül nem..."
Valahogy nem tudom elképzelni (és nem is akarom) azt az órát amikor már Ő nincs velem, nem lehet velem, nem mosolyoghat rám...
Nekem a mindenem az ölelése, a mosolya, a "szivatásai", a kedvessége, az okoskodása, a gondoskodása...:)
Kívánom, hogy egy napon megtaláld életed NAGY párját:)
Én mindig együtt vagyok magammal. Jó érzés, bár nem tudom, hogy milyen lenne, ha másként lenne.
:)
A legjobb!:-)Amikor van valaki, aki mellett felkelhetsz, és minden:-) Áh, imádom:D
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!