Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Először alszunk együtt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Először alszunk együtt a barátommal, miben aludjak? Fiúk, mi tetszik nektek a legjobban első együttalvásra?

Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 23:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%

leginkább az, ha nincs rajta semmi :)

keress egy jó meleg takarót

2009. dec. 30. 23:36
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
Sztem is meztelenül a legjobb ;D
2009. dec. 30. 23:38
 3/12 anonim ***** válasza:
63%
Ebből szex lesz, szerinted érdekel az minket mit kell levenni rólad? .)
2009. dec. 30. 23:46
 4/12 anonim ***** válasza:
59%

első eggyüttalvás, csak alvás vagy lehet más is?

szerintem mindegy mi, lehet hálóing, pizsama, bugyi+póló,

ahogy otthon is szoktál.

Javasolták a meztelen alvást, igen az a legkényelmesebb, de nem biztos, hogy az első együttalvásra megfelelő, főleg ha nem akar alváson kivül mást.

Mert akkor az eleve "felhívás keringőre" a fiu félreértheti a helyzetet.

2009. dec. 30. 23:46
 5/12 anonim ***** válasza:
80%

szerintem az a nélkül is romantikus, intim

van szája, majd megbeszélik, hogy mit akarnak

2009. dec. 30. 23:48
 6/12 anonim ***** válasza:
79%

Amikor először aludtam együtt a párommal (nem volt semmi szex!!!), nekem is fejtörést okozott, hogy mit vegyek fel. Először felvettem egy hálóinget. (nem volt nagymamás, de nem is csupa csipke. Mély dekoltázsú, rövid...) De közben elromlott a fűtés, így egy pizsamapulóvert rávettem a javaslatára.

Aztán annyira belemelegedtünk a csókolózásba, hogy lekerült rólam a pizsamafölső is és a hálóing is. Csak a szexi, csupacsipke tanga bugyim maradt... Huh, de bejött neki! :) Mégsem volt köztünk semmi, mert még 6 hete ismertem csak és szűz voltam. Mindezt megértette és tiszteletben tartotta. Tudta is, hogy nem lesz köztünk semmi

Szóval, ha a párod igazán szeret, majdhogynem mindegy mit veszel fel. De azért ne valami kőkorszaki pizsamát/hálóinget vegyél fel :) Legyen sejtelmes, de nem túl kihívó. Bár attól függ, mit szeretnél. Ha a szexet is betervezted, akkor legyen kihívó, sejtelmes, enyhén áttetsző... :)

2009. dec. 30. 23:53
 7/12 anonim ***** válasza:
68%
Én a helyedben egy franciabugyiban és egy hozzá illő topban aludnék. Szexi amellett aranyos és még kényelmes is. :D A "csipkecsodákat" azonban mellőzd, hagyd meg a nászéjszakára. Gondolom fiatal vagy ha most alszol vele először, szóval maradj meg a az egyszerű fehérneműknél. :) Ne akarj túl szexis lenni mert balul is elsülhet. :)
2009. dec. 30. 23:55
 8/12 anonim ***** válasza:

Én amikor ottaludtam először,nem volt semmi mert én is szűz voltam és tisztelt, felvettem a tőle kapott pizsit,de aztán az is lekerült...

Aztán maradt a bőrszerkó :)

De a franciabugyi-póló tényleg jó, vagy egy csini top, tényleg az a lényeg ne legyél qvás de mamis se!

2009. dec. 31. 00:45
 9/12 anonim ***** válasza:
bőrszerkó, ez jó! :D
2009. dec. 31. 00:49
 10/12 anonim ***** válasza:

a franciabugyi póló télleg az a legjobb.

az otthoni alvás céljából használt kinyúlt fakult pólókat inkább hagyjátok otthon.

2009. dec. 31. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!