Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először alszunk együtt a barátommal, miben aludjak? Fiúk, mi tetszik nektek a legjobban első együttalvásra?
Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 23:29
11/12 anonim válasza:
jó lenne olvasni a Kérdező kommentjét is :)
12/12 A kérdező kommentje:
Most jutottam csak géphez, de köszönöm mindenkinek a válaszokat, jöhet még:) Nem akarok se szexis csipkecsodát, se kinyúlt alvópólót, egy csípőig érő hálóinget találtam ki (fekete, semmi csipke, csak hímzés és kicsit húzott elöl) meg egy franciabugyi.
Biztos nem sokáig lesz rajtam, nem tudjuk meddig megyünk el, majd ahogy alakul:)
2009. dec. 31. 08:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!