Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szakítottunk a völegényemmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk a völegényemmel 2 hónapja, Mikor fog elmúlni azaz érzés hogy féltékeny vagyok ha mással látom és majd meg örülök a tudattól, hogy ö más lányokkal ismerkedik? Mikor leszek túl rajta? 4 évig voltunk együtt

Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 19:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem egy év kellett,meg egy csodálatos férfi, hogy a hasonló szituációból kilábaljak. Az idő sok minden sebet begyógyít, most már ezt is tudom.
2010. máj. 16. 20:25
 12/18 sulfur ***** válasza:
Hát, nekem lassan egy éve volt a különválás 15 év után, de eszembe sem jut, hogy új társat keressek. Nem tudnék megbízni senkiben. Az ex meg persze mindennap eszembe jut. Főleg amit művelt.
2010. máj. 16. 21:57
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer túl leszel rajta. Én 3 év után hagytam el a párom, mert nem illetünk össze. 41 kilóra fogytam le, a hajam hullott, a végén már szívritmuszavarral kezeltek. Pedig "barátként" váltunk el. Mindez azért volt, mert én még mindig szerettem, úgy hagytam el. 1 év múlva feladtam egy párkereső hirdetést, csak úgy viccből. Legalább beszélgetek pasikkal, akik hasonlóan jártak. 63 férfi jelentkezett, 11 férfival találkoztam is. Akkor jöttem rá, hogy az exen kívül van még nagyon sok csodálatos pasi, aki hasonlóan nevelkedett, úgyanúgy gondolkodik az életről, mint én. Ettől kivírultam. Láttam értelmét újra az életnek. A 11 pasiból az egyiket végleg megtartottam, a kisfiúnk már 3 éves. Azóta, ha találkozom az ex-szel, már hidegen hagy, mivel egy sokkal értékesebbet találtam nála.

Tui

2010. máj. 17. 07:34
 14/18 A kérdező kommentje:

Remélem én is eljutok idáig. Annyira szeretnék túllenni ezen. Tudjátok az a furcsa hogy nem szeretném ujrakezdeni vele, de mégis annyira fáj hogy igy alakult, és mégis féltékeny vagyok. De mostmár bízom benne hogy elmulik majd

Köszönöm nektek a válaszokat:)

2010. máj. 17. 11:00
 15/18 anonim válasza:
100%
szerintem picit változz meg, ne csak belűl...kívül is, próbáld ki magad:) új külső új élet... menj el olyan helyekre ahová eddig vágytál:P csinálj olyan dolgokat, amikre eddig csak gondoltál... a sok újdonság elterelné a figyelmedet:)
2010. máj. 17. 20:46
 16/18 Főzős Laci ***** válasza:
Ha tényleg ismerkedik másokkal,akkor hagyd a fenébe.Ha pedig majd megőrülsz érte,és tudván tudod,hogy meg lehet bízni benne-akkor vedd fel a kapcsolatot vele.A féltékenység egy betegség,hülyeség,butaság.Meg kell bízni a másikban,és ha ezt eljátssza,akkor lépni...
2010. máj. 18. 18:43
 17/18 anonim ***** válasza:
MI TORTENT VLED RENDBEJOTTEL LELKILEG?
2012. okt. 30. 11:15
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia !

természetesen túl leszel rajta most még úgy érzed ő volt az igazi és vissza akarod kapni de ez majd elmúlik és te is ismerkedj másokkal ( szerintem meg 3-4 hét még és el fog múlni )

2013. okt. 29. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!