Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől ribi leszek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ha lehetséges,normális válaszokat várnék.

Szóval igyekszem pénzesebb férfiakkal ismerkedni,komoly kapcsolatot keresek.

10 éves korom óta folyamatosan edzek,hobbi szinten úszok,futok,egyénileg tornázok,igyekszem magam formában tartani.Kiskorom óta nélkülözöm,mert elég szegény családban nőttem fel,érettségi után abba kellett hagynom a tanulást,azóta dolgozom.

Rengetek férfi hódolóm van,vonzó,csinos nőnem tartom magam,és mások is engem.

Észrevettem egy ideje,hogy a férfiak fejét elég könnyedén el tudom csavarni,ezt természetesen igyekszem a hasznomra fordítani.Nem pénzért szexelek,de a legutóbbi párom,akivel 6 hónapot voltam együtt,elég nagy összegeket rám költött,gondolok a 150 ezres telefonra,laptopra,vacsorákra jobbnál jobb éttermekben.

2013. máj. 28. 11:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/95 anonim ***** válasza:
96%
Számító vagy,az biztos,de néha én is azt kívánom,bár idősebb,bár ambíciózusabb,bár gazdagabb lenne a párom. Szeretem őt,de semmire nincs pénzünk. Nem is fogok mást keresni helyette,de azért sz@r,hogy fogalmam sincs,hogy egyáltalán gyereket mikor vállalhatnánk,mert nincs meg az anyagi biztonság. Én még tanulok,de félek,ha dolgozni fogok,akkor is majd rettegnem kell,hogy kirúgnak,ha lesz gyerekem és nehezebben találok munkát(=kevesebb pénz). Így nyilván kényelmesebb lenne és nagyobb biztonságot nyújtana egy gazdagabb pasas. Ezért valahol megértelek. Jöhetnek a lepontozások.
2013. máj. 29. 22:14
 92/95 anonim ***** válasza:
Utolsó, ebben igazad van, ezzel nincs is gond. ellentétben a kérdezővel, aki bevallja hogy igyekszik hasznára forditani a dolgokat..
2013. máj. 30. 08:11
 93/95 anonim ***** válasza:

Munka mellett is lehet tanulni, ha igazán akar az ember fejlődni.

A fiatalság és a csinosság pedig ideiglenes, de élvezd ki, amíg lehet! :)

Nem pénzért szexelsz...de azért mégis, csak nem pénzként adják neked oda, hanem ajándékokban! :)

2013. máj. 30. 08:32
 94/95 anonim válasza:
Pff,ribanc -.-" remélem egyszer jól pofára esel.. nem lehet tùl boldog életed ha csak a pénzre mész...ez szánalmas...
2013. jún. 8. 16:50
 95/95 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező!

Érdekelne, hogy azóta mi történt veled? Hogy éled a napjaid? Sikerült a célod? Boldog vagy? (Írhatsz privátot is, ha nem akarsz ide írni.)

Szimplán érdekel. Nincs semmi hátsó gondolat.

Üdv. 26 N

2015. dec. 8. 10:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!