Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől ribi leszek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ha lehetséges,normális válaszokat várnék.

Szóval igyekszem pénzesebb férfiakkal ismerkedni,komoly kapcsolatot keresek.

10 éves korom óta folyamatosan edzek,hobbi szinten úszok,futok,egyénileg tornázok,igyekszem magam formában tartani.Kiskorom óta nélkülözöm,mert elég szegény családban nőttem fel,érettségi után abba kellett hagynom a tanulást,azóta dolgozom.

Rengetek férfi hódolóm van,vonzó,csinos nőnem tartom magam,és mások is engem.

Észrevettem egy ideje,hogy a férfiak fejét elég könnyedén el tudom csavarni,ezt természetesen igyekszem a hasznomra fordítani.Nem pénzért szexelek,de a legutóbbi párom,akivel 6 hónapot voltam együtt,elég nagy összegeket rám költött,gondolok a 150 ezres telefonra,laptopra,vacsorákra jobbnál jobb éttermekben.

2013. máj. 28. 11:50
 41/95 anonim ***** válasza:
87%

Vicces, hogy még mindig nem reagáltál érdemben, csa az egyes válaszadók intelligenciájának hiányára utalgatsz, ergo ad hominem támadásokkal próbálod megvédeni a saját álláspontodat (ami egyébként irreleváns, tekintve, hogy te kérdeztél minket, és nem vice versa).

Kérdező! Kinek akarsz bizonyítani? Magadnak? Vagy csak morális feloldozást akarsz nyerni itt, a gyakorikérdések.hu-n? Akárhogy is, elég szánalmas vagy.

2013. máj. 28. 12:26
 42/95 anonim ***** válasza:
100%

"tehát így kicsit ciki ez a tudatlan ítélkezés..... "

Ez nem ítélkezés. Te magad írtad, hogy a kinézetedből igyekszel hasznot hajtani. Azt is leírtad, hogy 6 hónapot voltál egy pasival aki elköltött rád egy csomó lóvét. Viszont sehol nem tettél említést arról, hogy a kapcsolatnak volt e valami érzelmi alapja, sem a kérdésben, sem a hozzászólásaidban, viszont az anyagiakkal feltűnően kérkedtél. Ez így első blikkre simán kimeríti a kitartott szerető fogalmát - amit fentebb is linkeltek.

"Igazi felüdülés látni,hogy léteznek még intelligens,jóindulatú emberek,ítélkezés nélkül :) "

Ami ha jól sejtem erre vonatkozott:

"Csak egyet jegyezz meg, ha már a pénz motivál. Ne csak a mának élj, tartalékolj!!!! Nem tartalak ribinek, csak olyannak aki "kellemest a hasznossal" "

Az a tanács, hogy ha lehúzod a csávót, akkor tartalékolj. Hmm, ehhez kell ám intelligencia :D Ha abba belegondolunk, hogy az általad leírtakból eddig úgy tűnt, hogy csak dologi javakkal halmoznak el a "barátaid", abból hogy fogsz tudni tartalékolni, hisz azok naponta veszítenek az értékükből, a vacsora meg nem nagyon fog euróként manifesztálódni a pénztárcádban. Szóval ha szerinted ez hasznos, akkor már pénzzel is tolnak. Akkor ez csak ugyanaz mint a kitartott szerető/qrva :)

És ha már a "mi magyarok" -nál tartunk, mire irigykednénk? Én meg tudnék venni magamnak egy 150 000-res telefont ( bár nem teszem, mert semmi szükségem rá ), van laptopom.. Eljárok a barátnőmmel én is étterembe, bár lehet az Araz nem sorolható a legjobbak közé viszont mi vacsorázni járunk és kellemesen eltölteni az estét. Te meg rongyot rázni... Áruld már el, ez esetben mire irigykednénk rád?

Ezt az életformát nem csak mi magyarok nézzük kritikus szemmel, hanem ugyanúgy mindenhol máshol is.

2013. máj. 28. 12:29
 43/95 anonim ***** válasza:
 44/95 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk azt én sem értem, hogy miért teszel fel kérdést, kikéred másnak a véleményét egy egyszerű eldöntendő kérdéssel, aminek a válasza vagy igen, vagy nem. Azt hitted, majd mindenki finomkodni fog veled, meg irigykedni. Te nem vagy tisztában dolgokkal. Tudod jól, hogy egy rib*nc vagy, mert akkor nem gondolkodnál el rajta, nem kérdeznéd ezt meg. Az meg a másik, hogy nincs önkritikád, minden egyes választ kimagyarázol. Fogadd el kislány, ez van.

És tudod, a szépség mulandó ;)...

45/95 anonim ***** válasza:
Most eljutotta oda, hogy abszolút nem értelek. Ha vannak érzelmek a kapcsolatodban, hosszútávon is működik a dolog és a férfinek még pénze is van, akkor mi a probléma? Az, hogy neked az átlagnál jobb módú barátod van? Örülj neki.
2013. máj. 28. 12:32
 46/95 anonim ***** válasza:
100%
Ribanc nem vagy,se ku*va,de pénzéhez vagy,még nagyon gyerekfejjel gondolkodsz,ha idősebb leszel rájössz hogy nem minden a pénz,persze nem utasíthatlak semmire,ez csak egy vélemény vagy egy tanács volt,ha ez számodra negatív volt azt is meg kell próbálnod elfogadni mert nem csak a pozitív kritika lehet értelmes és hasznos.
2013. máj. 28. 12:33
 47/95 A kérdező kommentje:

ma 12:29

Hát engem nem tudna átverni,eleve szeretem ha én jelölöm meg a találka helyét,( és nem a MC Donalds szokott lenni)

ha a pasi ismeri a helyet,akkor az már egy plusz pont.

2013. máj. 28. 12:33
 48/95 anonim ***** válasza:
68%
Azért azt is tegyük hozzá, hogy ha valaki ilyen kérdéssel ide fordul akkor elég komoly problémák vannak a Te esetedben szerintem csak annyi, hogy nincs senkid akivel meg tudnád beszélni ezt az igen szánalmas életformát!Jössz itt a fél éves kapcsolatoddal, ami szerintem semmi nekem egy több mint 3 éves kapcsolatom van és ott vannak már érzelmek egymás iránt nem a pénztárca vastagsága miatt!!!
2013. máj. 28. 12:34
 49/95 anonim ***** válasza:
Esetleg azt még megkérdezhetnénk, hogy mennyi idős vagy?
2013. máj. 28. 12:36
 50/95 A kérdező kommentje:

Köszönöm a privát üzeneteket is!

Szívesen fogadom őket,és jól teszitek hogy nem ide írtok,mert gondolom rögtön le lennétek pontozva :)

2013. máj. 28. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!