Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől ribi leszek?
Sziasztok!
Ha lehetséges,normális válaszokat várnék.
Szóval igyekszem pénzesebb férfiakkal ismerkedni,komoly kapcsolatot keresek.
10 éves korom óta folyamatosan edzek,hobbi szinten úszok,futok,egyénileg tornázok,igyekszem magam formában tartani.Kiskorom óta nélkülözöm,mert elég szegény családban nőttem fel,érettségi után abba kellett hagynom a tanulást,azóta dolgozom.
Rengetek férfi hódolóm van,vonzó,csinos nőnem tartom magam,és mások is engem.
Észrevettem egy ideje,hogy a férfiak fejét elég könnyedén el tudom csavarni,ezt természetesen igyekszem a hasznomra fordítani.Nem pénzért szexelek,de a legutóbbi párom,akivel 6 hónapot voltam együtt,elég nagy összegeket rám költött,gondolok a 150 ezres telefonra,laptopra,vacsorákra jobbnál jobb éttermekben.
Kérdező, én tudod, mit nem értek?
MIÉRT TETTED FEL EZT A KÉRDÉST ITT?
Ahogyan leírtad az eddigi életedet, az jön le belőle, hogy komolyan, céltudatosan, mint egy tervező; felvázoltál egy tervet magadnak, amit elkezdtél megvalósítani. Ehhez kell egy jó adag hideg céltudatosság, érzéketlenség és öntudatos kitartás. Nyilvánvaló, hogy senki nem tudna eltéríteni ettől és ezzel együtt a vélemények sem befolyásolnak, a legkisebb mértékben sem.
Akkor viszont miért tetted fel itt ezt a kérdést? nyilvánvaló, hogy a magyar emberek átlaga, akik kínkeserves munkával küzdenek a napi betevőért, elég rosszul viselik, ha valaki nyilvánosan dicsekszik azzal, hogy ilyen módon boldoguljon; kihasználva a testi adottságait és a férfiak egy részének a nyilvánvaló "gyengeségét".
Azt teszel, amit tenni akarsz, de engem érdekelne, hogy miért kell itt megkérdezned, hogy ribi vagy-e vagy sem? Ha végigviszed ezt az életpályát és sikerrel, akkor úgysem fog érdekelni, hogy minek nevez bárki is.
ma 13:01
ööööö.....tudsz olvasni?
Ha lehetséges,normális válaszokat várnék.
szerintem eléggé szembetűnő helyre írtam...de ezek szerint mégsem.
MIÉRT TETTED FEL EZT A KÉRDÉST ITT?
MIÉRT NE?
A 13.14-es vagyok.
Azért kérdeztem, hogy miért tetted fel a kérdést, mert úgysem érdekel, hogy mit válaszolnak, nem igaz?! Max. egyféle okot tudok elképzelni erre.
ma 13:30
Miért én lennék a hibás? :)
Egy papucsférj esetében is a nő a sz.r szemét....
De azt nem nézik,hogy akivel meg lehet enni,aki hagyja magát,az így járt.....van aki szereti ezt a szerepet.
Akkor mije fáj másoknak?
ma 13:32
véleményekre voltam kíváncsi,de azt hittem hogy azért normálisabb válaszokat is kapok majd,nem csak a leribizéseket,meg a rosszindulatú megjegyzéseket.....nem veszem magamra,csak így tényleg felesleges volt kérdést kitennem,ebben igazad van
Kérdező miért van az, hogy csak kb. minden 10. választ cáfolsz meg?! Illetve csak azoknak köszönöd meg a választ akik veled egyetértenek?! Elolvasgatva a válaszokat mindenki leírta a véleményét normálisan. Nem ez volt az elvárás? Ha az a kérdés, hogy ribi vagy-e és más azt írja, hogy igen azon mér kel felháborodni?! Olyan mintha megkérdeznél embereket az utcán, hogy mit szolnak az új pólód, és aki azt mondja, hogy nem azzal közölnéd, hogy hülye és nem ért a divathoz és te tudod, hogy már pedig ez jó! Akkor minek kérdezed, ha elégedett vagy ezzel és tudod , hogy ez jó? Az meg nem válasz, hogy "Mert mér ne?". Nem kérdezek meg valakit, ha nem vagyok kíváncsi a véleményére.
Egyébként a válaszolók közül idáig mindenki értelmezni tudta a szöveget, alaptalanul hülyézel le mindenkit.
Ahogy kiderült a válaszaidból nem vagy intelligens.
És végül mindenki más értékrendszerrel rendelkezik, én eltudom fogadni más emberek értékrendszerét még ha nem is értek vele egyet, te miért nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!