Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem ezt a mai világot. Miért csak a kigyúrt és testesebb férfiak tudnak becsajozni?
:DD....
hát!! no comment! ennyit rólad!
Egy fözötanfolyamra iratkoztam be, ahol a kurzusvezetöm egy nalam 10 evvel fiatalabb srác volt, alacsony, kicsi es sovany, en nagyobb voltam mint ö, soha nem gondoltam volna ra mint ferfi, ha meg nem ismerem!
Egy nagyon komoly , kedves, felelössegteljes ember volt, aki rengeteg embert iranyitott, iszonyat kedvesen es megertöen, nálamnál is sokkal különb volt, egy kiforrott személyiség ...
Mindenkinek ö volt a fönöke, mindent ö iranyitott, nálánál sokkal idösebbeket is es minden szál az ö kezében futott össze, konyhafönök is volt , péksége, 24 évesen!
Humora volt es soha nem bantott meg senkit, segitökesz, minden csaj oda volt érte , végül én is!
Pedig nem volt több mint 60 kiló, de óriási egyéniség volt, egyedi és utánozhatatlan, mindig kéznél, mindig ott ahol kell!
De aki sajat magaval van elfoglalva, az visszataszitó es nincs nyújtanivalója, az biztos, csak önmagát sajnálja es senkit nem képes észrevenni
Igen, hízni valóban sokkal nehezebb, mint fogyni. Ez tény. De azért meg lehet próbálni. Én lányként kezdtem el félig-meddig tömegnövelő edzést végezni és úgy kajálni. Még nem látom a kockáimat, de ha majd megjelennek, imádni fogom őket. Viszont, ha nem kezdek el soha edzeni csak folyamatosan sírok, hogy nem tetszem senkinek, akkor nem is lesz jó alakom... Ezért tenni kell. A lányok is tesznek érte, akkor a fiúk mért nem képesek? De az meg mi, hogy a fiúknak nincsenek elvárásaik a lányok felé? Fél napig tudnánk sorolni őket...
Egyébként nekem meg egy vékony fiú tetszik már mióta, aki nem jár kondiba, nincs kockahasa, de szerintem nagyon jól néz ki. És nyilván a személyisége is tetszik.
Én egyelőre vékony vagyok, de egy pár hónap múlva már remélhetőleg látszódni fog normálisan az eredmény, és talán észrevesz az a bizonyos "Ő".
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!