Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem ezt a mai világot. Miért csak a kigyúrt és testesebb férfiak tudnak becsajozni?
nekem a két példád már túlzás. sokkal jobb a vékonyabb. valahogy éreztem hogy vin dieselt is mondod... nagyon nem jön be
persze ez egyénenként változó! valakinek tényleg ez jön be.
érdekes módon, az összes barátnőm vékony pasival jár, egyik se jár konditerembe vagy hasonlók.
másrészt nagyon irritáló ahogy a nőkről beszéltek. persze, minden az ő hibájuk... őket könnyebb hibáztatni, igazán férfias viselkedés. az összes lány felszínes mi?(és ti mik vagytok ezzel az ítélkező hozzáállással?kissé irónikus) nem a testalkaton múlik a férfiasság, hanem a viselkedésen, ti meg itt nyafogtok, mint az ovis kislányok. a legirritálóbb viselkedés, amikor egy pasi hisztizik.
egyébként, ha ennyire biztos vagy abban, hogy izmos pasi kell a nőknek, akkor miért nem kezdesz el edzeni? miért kell ilyen puhánynak lenni?
egy csomó lány képes lefogyni, hogy tetszen a pasiknak, ti meg? (+ a lányoknak sokkal nehezebben megy az alakformálás/edzés)
hát ezért nem kelletek senkinek! :/ ezzel a hozzáállással inkább kinyírnám magam, minthogy egy önsanyargatóval járjak.
a filmsztárok ott jók, eljátsszák a szerepüket
hát én nádszál soha nem voltam, viszont ez sem tetszik mindenkinek kedves kérdező, mindenkinek más a ízlése, nekem nincs ideálom, csak annyi tudjak vele beszélgetni, N
Veled van a gond, nem a csajok elvárásaival.
1: ha a csajoknak a kigyúrt srácok jönnek be, akkor miért nem mozdulsz meg? Elvileg szeretnél barátnőt nem? Akkor tegyél érte és ne a géped előtt siránkozz. Menj el és gyúrj!
2: sokan jönnek a pénzzel.. Nekem az nincs sok, mégis sikeresen be tudok csajozni.
3: Egyáltalán nem vagyok kigyúrva, nem vagyok jóképű, nem futnak utánam a lányok. De egy kis duma kell csak...
Az exem azt szerette ha zabálok és feltolt 90 kg-ig. Nekem tetszett a kaja, csak mikor megláttam magam a tükörben..... Elkezdtem fogyni, közben szakítottunk. Utoljára mikor megraktam panaszkodott hogy milyen vékony vagyok (ugye... azt mondtam hogy ez sz.rt sem ér a csajok szemében). Megismertem egy csajt.. Tegnap este vittem haza... Nem sírt hogy vékony vagyok...
Figyelj nekem kellesz, igy vekonyan!
Ha téged nem zavar, hogy szélesebb a hátam mint a tiéd és nagyobb vagyok szélességben mint te, nekem ok!
Szerintem hanyatt homlok menekülnél
10:30 vagyok
Mi beérjük kevesebbel? Max te, mivel örülsz ha valaki hozzádszól... Az előző barátnőm 20 évesen jól keresett (nem mindent én fizettem.. sőőt..), nagyon szép arc, nagy mellek, hosszú, szöszi haj, jó szájtechnika, mehetett néha popóba, nagyon jó kaja, tehát szinte tökéletes... 2 dolog miatt lett vége: nem nyelt rendszeresen és 10 kg fölöslegben volt rajta...
Szerintem nem a mi elvárásaink alacsonyak, hanem a tieid...
Uhhhh kerdezo....
Surgosen keress egy pszichiatert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!