Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem ezt a mai világot. Miért csak a kigyúrt és testesebb férfiak tudnak becsajozni?
Figyelt kérdés
Vékonyan mintha szart se érne az ember a nők szemében...2013. ápr. 20. 09:30
31/85 anonim válasza:
Na,mert te annyira értesz a nőkhöz...
Nekem szinte mindig van nőm,csak jobban értek hozzájuk,mint te,aki csak siránkozik érte,hogy neki nincs.Közben meg elhordod őket mindennek,a helyett,hogy magadba néznél.
32/85 anonim válasza:
Szerintem azért mert a kigyúrt és testesebb férfiak magabiztosságőt, erőt és férfiasságot sugároznak magukból, ellengen a 60 kilós vékony fiúk neméppen :D
33/85 anonim válasza:
kérdező! linkelj már be egy képet, hogy neked mi a "kigyúrt nők álma test!"
34/85 A kérdező kommentje:
Hugh Jackman remek példa, meg mondjuk Vin Diesel.
2013. ápr. 20. 10:11
35/85 A kérdező kommentje:
,,Szerintem azért mert a kigyúrt és testesebb férfiak magabiztosságőt, erőt és férfiasságot sugároznak magukból, ellengen a 60 kilós vékony fiúk neméppen :D"
És komolyan csak szimplán azért, mert 60 kilós valaki, már nem is számít férfinak?
2013. ápr. 20. 10:11
36/85 anonim válasza:
Szard már le kérdező, nekünk ez jutott. Pont. Egyszer talán majd fordul a kocka... és ránk dől.
37/85 anonim válasza:
Nem sirankozok, csak válaszoltam a kérdésre, hogy mindkét nemnek van preferenciája.
Az elvárások kökemények, mindkét nem részéröl és a leggizdább pasi is a legjobb nöt akarja, nem a szolid szemüvegeset.
Ezek a tények, ezt kell szeretni
38/85 A kérdező kommentje:
Döljön rám egy mázsás kocka, akkor legalább nem szenvedek többet.
2013. ápr. 20. 10:16
39/85 A kérdező kommentje:
Leggizdább? Elég csak egy picit gizdának lenni a férfinak, már akkor nem kell senkinek.
2013. ápr. 20. 10:17
40/85 A kérdező kommentje:
A szolid szemüveges nő is a legjobb férfit akarja.
2013. ápr. 20. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!