Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem ezt a mai világot. Miért csak a kigyúrt és testesebb férfiak tudnak becsajozni?
10:30 vagyok megint
Kicsit ugorjunk vissza az időben és szemléltetném, hogy nem a pénz, az arc és a test számít.
Még gyerekkoromban volt egy balesetem, ahol kitört elöl 2 fogam. Persze próbáltam megcsináltatni, de mivel nem volt lehetőségem a méregdrága beültetésre (és most sincs) ezért rohadtul ronda volt a "bolti" fog elöl... Kis vézna kölök voltam, faxon el lehetett volna küldeni. Gyúrni? Én? Az heti több alkalom... Kinek van kedve hozzá? Nekem nem... Ja.. és mindemellett (gimiben) úgy nézett ki a csajozás, hogy egy Ft költőpénzem nem volt, mert nem kaptam, suli után pedig haza kellett menjek, nem bandázhattam mint a mostani fiatalok nagyja BP-n. Tehát igazából nem is volt mire kapjak... Ha valamit akartam, akkor tudtam kérni pár 100 Ft-ot, ha adtak...
Összességében arcra, testre, anyagilag egy 0 (azaz NULLA) voltam.
Természetesen hátrány volt mindaz amit felsoroltam, sokkal egyszerűbb lett volna, ha apuci ad mindenre pénzt és suli után hívhatom a csajokat moziba vagy valami, na meg eljárhattam volna bulizni, de nem tudtam megtenni. Tényleg sokkal több csajom lehetett volna, de NEM ettől függ minden. Érettségiig 6 lánnyal feküdtem le és soha nem sírtam, hogy mekkora 0 vagyok. Mert a legfontosabb a természeted, a viselkedésed és a kisugárzásod.
A testeden és a pénzeden segíthetsz. Az arcodon javíthatsz egy jó hajjal, később jó szakállal, bármivel. De ha agyilag ekkora bajok vannak, akkor nagy változást ne remélj ezektől...
És komolyan csak szimplán azért, mert 60 kilós valaki, már nem is számít férfinak?
Nem mondom hogy nem számít férfinak, egy 60 kilós pasi is lehet magabiztos, mondjuk erősnek nem biztos, hogy mondanám. A nők szeretik ha egy férfi megtudja védeni őket, és ez inkább jellemzőbb egy testesebb férfira.
De van aki a vékonyakat szereti, mindenki más :) Ha nem vagy testes akkor inkább jellemre "gyúrj" legyél magabiztos, határozott, erős jellem. Az is sokat tesz.
miért nem válaszolsz arra, hogy mi akadálya, hogy kigyúrd magad?
ha szerinted ez kell a csajoknak miért nem teszel érte?
,,Inkább örülj, hogy vékony vagy!"
Lehet pedig, hogy csak jobb lenne túlsúlyosnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!