Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem ezt a mai világot. Miért csak a kigyúrt és testesebb férfiak tudnak becsajozni?
Azok a csajok akik teltkarcsúk es pasijuk van, kapcsolat megkötése után jóval hiztak meg, hidd el, nem igy kezdték a kapcsolatot...
Hidd el a lányoknak még nehezebb!
Te hány vékony es hány dundi csajt nézel meg naponta?
,,Hidd el a lányoknak még nehezebb!"
Nehezebb? Mérföldekkel könnyebb inkább. :D
Nekem is pont ez a bajom, csak nöként, hogy kövérkés vagyok, és igy senkinek nem kellek, állhatok fejre.
Sovány baratnöimnek akik 8 osztályt se végezték el, orvosok udvarolnak, mert jól ugrálnak a farokban, és rájukvetitenek a pasik minden jó tulajdonságot.
Erre mit lépsz?
De lanyok akkor miert nem fogytok le??
Miert csak sirankoztok??
En is voltam 72 kilo.es most 52 vagyok.Tenni is kell valamit nem csak varni a csodat...
Ha meg nem akartok lefogyni ne hisztizzetek...
azért a vékony és a sovány között van különbség.
nekem a vékony pasik jönnek be, a nagyon kigyúrt már taszít, a sovány se valami vonzó számomra..
nem tudom miről beszélsz kérdező, rengeteg vékony pasit látok a barátnőjével sétálni...
ha nem tudsz becsajozni, akkor biztos nem amiatt van, mert vékony vagy, tehát ne a testalkatodon keresd a hibát!
Nem az alkatoddal van a baj,hanem egy agresszív,ostoba ,egyéniség nélküli ember vagy.
Ez a te bajod,nem a külsőd.
Ez viszont hatalmas baj,így senkinek se fogsz kelleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!