Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem értem ezt a mai világot....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem ezt a mai világot. Miért csak a kigyúrt és testesebb férfiak tudnak becsajozni?

Figyelt kérdés
Vékonyan mintha szart se érne az ember a nők szemében...
2013. ápr. 20. 09:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/85 anonim ***** válasza:

Azok a csajok akik teltkarcsúk es pasijuk van, kapcsolat megkötése után jóval hiztak meg, hidd el, nem igy kezdték a kapcsolatot...

Hidd el a lányoknak még nehezebb!

Te hány vékony es hány dundi csajt nézel meg naponta?

2013. ápr. 20. 09:51
 22/85 A kérdező kommentje:
A nőknél mindig el van nézve, ha nem úgy néznek ki, mint a címlaplányok. Csak a férfiaknak kell tökéletes, hibátlan külsőre szert tenni, különben sose lesz nője. A nők sajnos egyetlen férfitípusra buknak, márpedig az erős testalkatúakra.
2013. ápr. 20. 09:51
 23/85 A kérdező kommentje:

,,Hidd el a lányoknak még nehezebb!"

Nehezebb? Mérföldekkel könnyebb inkább. :D

2013. ápr. 20. 09:52
 24/85 A kérdező kommentje:
A teltkarcsú egyáltalán nem dundi. Ha a városközpontban járok, mindig látok csajokat mindenféle testalkattal úgy, hogy van párjuk is.
2013. ápr. 20. 09:53
 25/85 anonim ***** válasza:
Azért nézzünk már körül! Rengeteg kövér v csúnya lánynak van pasija, nem ritkán egész jóképű pasija. Csúnya, alacsony, vékony srácokat viszont nem igazán lehet csajjal látni, még rondával se.
2013. ápr. 20. 09:54
 26/85 anonim ***** válasza:

Nekem is pont ez a bajom, csak nöként, hogy kövérkés vagyok, és igy senkinek nem kellek, állhatok fejre.

Sovány baratnöimnek akik 8 osztályt se végezték el, orvosok udvarolnak, mert jól ugrálnak a farokban, és rájukvetitenek a pasik minden jó tulajdonságot.

Erre mit lépsz?

2013. ápr. 20. 09:58
 27/85 anonim válasza:

De lanyok akkor miert nem fogytok le??

Miert csak sirankoztok??

En is voltam 72 kilo.es most 52 vagyok.Tenni is kell valamit nem csak varni a csodat...

Ha meg nem akartok lefogyni ne hisztizzetek...

2013. ápr. 20. 10:00
 28/85 anonim ***** válasza:

azért a vékony és a sovány között van különbség.

nekem a vékony pasik jönnek be, a nagyon kigyúrt már taszít, a sovány se valami vonzó számomra..

nem tudom miről beszélsz kérdező, rengeteg vékony pasit látok a barátnőjével sétálni...

ha nem tudsz becsajozni, akkor biztos nem amiatt van, mert vékony vagy, tehát ne a testalkatodon keresd a hibát!

2013. ápr. 20. 10:01
 29/85 anonim ***** válasza:

Nem az alkatoddal van a baj,hanem egy agresszív,ostoba ,egyéniség nélküli ember vagy.

Ez a te bajod,nem a külsőd.

Ez viszont hatalmas baj,így senkinek se fogsz kelleni.

2013. ápr. 20. 10:03
 30/85 A kérdező kommentje:
Ja, persze. Aki úgy agresszív, ostoba, egyéniség nélküli, hogy tökéletes teste van, máris minden nő álma.
2013. ápr. 20. 10:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!