Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem értem ezt a mai világot....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem ezt a mai világot. Miért csak a kigyúrt és testesebb férfiak tudnak becsajozni?

Figyelt kérdés
Vékonyan mintha szart se érne az ember a nők szemében...
2013. ápr. 20. 09:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/85 Beviz Elek ***** válasza:
A rondáknak is lehet barátnője. Nálad belül van a baj. A fejedben....
2013. ápr. 20. 10:45
 52/85 anonim ***** válasza:
Igen, lehet a rondáknak is barátnőjük. Ha gazdagok.
2013. ápr. 20. 10:51
 53/85 A kérdező kommentje:
Vagy ha kigyúrja magát.
2013. ápr. 20. 10:55
 54/85 A kérdező kommentje:

Komolyan nem tudom már, hogy mi a gond velem.

Egyszerűen az egész életkedvem megy el attól, hogy férfiként nem érek semmit.

2013. ápr. 20. 11:01
 55/85 A kérdező kommentje:
Utálom nézni, ahogy rajtam kívül mások jól elvannak a lányokkal, csak én vagyok egy olyan ritka selejt értéktelen senki, hogy ez nem adatik meg.
2013. ápr. 20. 11:01
 56/85 anonim ***** válasza:

Mi akadálya akkor,hogy kigyúrd magad?Ne mondd már,hogy olyan nehéz izmosodni.Rendesen kell enni és edzeni.Na meg nem arra kell számítani,hogy 2 edzés után 60-as karod lesz.

De egyszerűbb itt sírni,hogy nincs nőd,mert ilyen-olyan vagy.De tenni nem teszel érte.Ennyit erről.A nőkkel szembeni összeesküvés elméleteitek,pedig kezdenek nevetségesek lenni.Szerintem a hozzád hasonló összes srác ezen az oldalon elmehetne pszichológushoz,mert kezd beteges lenni,az amit műveltek.

Nem egy alacsony ronda ismerősöm van,akinek van barátnője,de ők nem is a top 10-es lányokhoz mennek oda,akikről lerí,hogy csak az általad leírt pasik kellenek neki.

A nők szemében azért nem érsz szart se,mert te így gondolod és látszik rajtad,hogy kisebbségi komplexusod van és nincs semmi önbizalmad.Olyan ember senkinek nem kell,akinek folyton bizonygatnia kell a párjának,hogy tényleg tetszik neki.

Na köszöntem!

Kúráljátok ki az őrületeteket!

2013. ápr. 20. 11:12
 57/85 anonim ***** válasza:

Egy ferfinel legfontosabb a személyiség.

Mennyire ragaszkodó, mennyire kedves, mennyire kitartó, mennyire határozott. Hiaba 60 kilo egy ferfi, ha kedves.

De egy önbizalomhiányos ferfi nem képes kitartó , ragaszkodó lenni mert fél a visszautasitastól.

Pedig nem kéne, ha egy nö latja, hogy van nyújtanivalód emberileg, kedves vagy es figyelmes, nem fog szamitani, hogy vekony vagy es penztelen...

Azert mert vekony vagy , ferfi vagy, es viselkedj akkeppen, ne légy annyira elfoglalva a hibaiddal es sajat magaddal, mert visszataszitó, mikor valaki csak arra képes, hogy sajat köldökét bámulja...

Nézz ki magadból es lesz baratnöd...

2013. ápr. 20. 11:30
 58/85 anonim válasza:
Ne sértődj meg, de elmész te a jó büdös F@szba!
2013. ápr. 20. 11:32
 59/85 A kérdező kommentje:
Miért is?
2013. ápr. 20. 11:33
 60/85 anonim válasza:
Csak azért, mert szerintem meg pont a fordítottja igaz a kérdésednek.
2013. ápr. 20. 11:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!