Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem ezt a mai világot. Miért csak a kigyúrt és testesebb férfiak tudnak becsajozni?

Komolyan nem tudom már, hogy mi a gond velem.
Egyszerűen az egész életkedvem megy el attól, hogy férfiként nem érek semmit.

Mi akadálya akkor,hogy kigyúrd magad?Ne mondd már,hogy olyan nehéz izmosodni.Rendesen kell enni és edzeni.Na meg nem arra kell számítani,hogy 2 edzés után 60-as karod lesz.
De egyszerűbb itt sírni,hogy nincs nőd,mert ilyen-olyan vagy.De tenni nem teszel érte.Ennyit erről.A nőkkel szembeni összeesküvés elméleteitek,pedig kezdenek nevetségesek lenni.Szerintem a hozzád hasonló összes srác ezen az oldalon elmehetne pszichológushoz,mert kezd beteges lenni,az amit műveltek.
Nem egy alacsony ronda ismerősöm van,akinek van barátnője,de ők nem is a top 10-es lányokhoz mennek oda,akikről lerí,hogy csak az általad leírt pasik kellenek neki.
A nők szemében azért nem érsz szart se,mert te így gondolod és látszik rajtad,hogy kisebbségi komplexusod van és nincs semmi önbizalmad.Olyan ember senkinek nem kell,akinek folyton bizonygatnia kell a párjának,hogy tényleg tetszik neki.
Na köszöntem!
Kúráljátok ki az őrületeteket!

Egy ferfinel legfontosabb a személyiség.
Mennyire ragaszkodó, mennyire kedves, mennyire kitartó, mennyire határozott. Hiaba 60 kilo egy ferfi, ha kedves.
De egy önbizalomhiányos ferfi nem képes kitartó , ragaszkodó lenni mert fél a visszautasitastól.
Pedig nem kéne, ha egy nö latja, hogy van nyújtanivalód emberileg, kedves vagy es figyelmes, nem fog szamitani, hogy vekony vagy es penztelen...
Azert mert vekony vagy , ferfi vagy, es viselkedj akkeppen, ne légy annyira elfoglalva a hibaiddal es sajat magaddal, mert visszataszitó, mikor valaki csak arra képes, hogy sajat köldökét bámulja...
Nézz ki magadból es lesz baratnöd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!