Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem ezt a mai világot. Miért csak a kigyúrt és testesebb férfiak tudnak becsajozni?
,,Nekem például a vékony, magas pasik jönnek be. :) És biztos, hogy van hozzám hasonló lány."
Én sajnos nem így látom basszus. Már rég lett volna akkor csajom, ha ez így lenne.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Itt i áthatod,van akinek vékony kell,és van,akinek a vastag.
Miért csak a vékony csajok tudnak bepasizni?
Ezt kérdezhetem én is teltkarcsún, hogy igy a kutyának sem kellek, mig szomszedok mindenki nemi életét éli fülem hallatára, mit mondjak en?
Nekem nem esik rosszul?
Na jo akkor kuldj privatban egy kepet
De elore mondom en nagyon oszinte vagyok,szoval ha nem birod a kritikat akkor inkabb ne kuldj.Viszont ertek a divathoz es tudom mi a szep
Esetleg segiteni is tudok ha kell
Aztan majd meglatod
17/L
,,Miért csak a vékony csajok tudnak bepasizni?
Ezt kérdezhetem én is teltkarcsún, hogy igy a kutyának sem kellek, mig szomszedok mindenki nemi életét éli fülem hallatára, mit mondjak en?
Nekem nem esik rosszul?"
Ezt képtelen vagyok elhinni. Annyi teltkarcsút látok fickóval nap mint nap, hogy ha 100 ujjam lenne, akkor se bírnám megszámolni.
Egy nő akkor érzi magát jól, ha úgy érzi, hogy az a pasi aki mellette áll: meg tudja védeni. Nyilván van a vékony fiúknak is barátnője, neked is lehetne, de a legtöbb csajnak tényleg az jön be, ha jó teste van egy pasinak. Most nem azért, de biztos neked is inkább az a csaj jön be, akinek tökéletes teste van, mint az, aki kövér vagy csontsovány...
Szóval nem csak ők tudnak becsajozni, de nyilván több esélyük van rá, mivel ez imponál a legtöbb lánynak. Persze nem elég ez, ehhez társulnia kell egy megfelelő belsőnek is hosszútávon. Ha ennyire zavar ez, akkor kezdj el gyúrni. Nem kell kondiba járnod, elég ha otthon nyomod a fekvőket vagy kimész focizni a haverokkal vagy bármi. Persze ha kicsit felszedsz magadra, akkor jobban hat majd, mert lesz mit átalakítani izommá. Azt ne feledd, hogy ezek a fiúk is kezdték valahol...Rengeteg munkájukba telt kigyúrni magukat, tehát megérdemlik, hogy a lányok azt mondják: "tyűű, szép kockás a hasa:P". De ez ne jelenti azt, hogy te vékonyan ne találnál csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!