Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi ideig tart míg valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig tart míg valaki feldolgozza a felesége halálát? Hogyan csábíthatnám el? Milyen trükkök vannak, hogy elfeledtessem vele?

Figyelt kérdés
A fiam ovis csoportjában van egy kislány. Az anyja meghalt, az apja neveli őt is, a húgát is. Én is egyedül vagyok a fiammal. Ezért mindkettőnknek csökkentettek az esélyei párkeresés téren. Úgy gondolom jó pár lennénk, nem csak "muszájból" nekem tényleg bejön, helyes, van pénze, a gyerekeit is szereti úgy látom. Bár biztos nehéz lenne három ovis gyerekkel, de valamit valamiért... A gondom csak az, hogy más közegben nem nagyon találkozunk, ilyenkor meg rohan. A karikagyűrűt is viseli még, ami nem tudom, hogy megszokás e, vagy még nem lépett túl azon, hogy meghalt a felesége (egyébként már 1 éve) De nekem nem olyannak tűnik (tényleg nagyon jó a kisugárzása is...) aki azóta nem "él", nem volt nője. De nem tudom, csak hihetetlen róla ezt elképzelni. Szerintetek hogyan kellene bevetnem magamat?

2013. márc. 20. 09:23
 61/92 anonim ***** válasza:
Kérdező, egyet érts már meg légyszi. Azt írod, hogy "Ezért mindkettőnknek csökkentettek az esélyei párkeresés téren." - na, ez az elméleted kiindulási pontja eleve téves, itt csak a te esélyeid csökkentek, az általad leírt férfi cc. a nők 90%-nál esélyes, olyan társat talál - ha elérkezettnek gondolja az időt rá - amilyent akar, kora bélit, fiatalabbat, gyermekest, egyedülállót, gondoskodót vagy emancipáltat, bármilyen típusú nőt. Még olyant is, aki nincs tele mindenféle elvárásokkal...
2013. márc. 20. 11:14
 62/92 A kérdező kommentje:
Most olyan hülyeséget írtál! Szerinted ha összejövök valakivel, én menjek el takarítani napi 24 óra után, ő meg feküdjön otthon munka után, pedig fele annyi bevétele van kb. Hát hülye azért nem vagyok.... :D
2013. márc. 20. 11:16
 63/92 A kérdező kommentje:
Szerintem azért az ő esélyei is csökkentek. De tény, hogy az enyémek többel. Főleg így. Amúgy voltak olyan kapcsolatom ami lehetett volna tartósabb, de vagy a gyereket nem akarta elfogadni teljesen (egy gyerekes pasival azért könnyebb ez ügyben is. Ha én elfogadom a gyerekét, ő is az enyémet) vagy éppen az, hogy nem lettek volna lehetőségek a későbbiekben fejlődésre a munkája/fizetése miatt. És nem is törte magát. Már szültem egyszer ilyennek gyereket. Még egyszer nem akarom megjárni, esetleg két gyerekkel nézni karácsonykor a kirakatokat, hogy nem kapnak semmit.
2013. márc. 20. 11:19
 64/92 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért írtam 24et :) Szóval napi 8 óra munka után amikor a fiammal lehetnék végre.
2013. márc. 20. 11:19
 65/92 anonim ***** válasza:

Én nem írtam ilyet. Most mit kombinálsz jobbra-balra?

Na szia!

2013. márc. 20. 11:21
 66/92 A kérdező kommentje:

"Én úgy vagyok vele, hogy ha emelni vagy csak szimplán megtartani szeretném az életszínvonalamat, akkor tennék érte és nem mástól várnám el."

Én meg mástól várom el, hogy keressen annyit, hogy nekem ne kelljen azért elmennek másodállásba, mert vele vagyok!! Ennyi erővel menjen ő (ha szerinted ez amúgy is csak ennyi) Egy pasi ne elégedjen már meg 100 Ft alatti fizetéssel. Tegyen meg mindent. Nem értem, hanem mert az nem élet. Férfi, dolgozzon!:)

2013. márc. 20. 11:26
 67/92 anonim ***** válasza:
95%

Nézd Kérdező, te persze gondolhatod azt, hogy neki is csökkentek az esélyei - de én meg végig csináltam...

És az egy dolog, hogy te itt x-edszer elmondod a "hülye azért nem vagyok" c. szlogent... node az embernek nem árt azt is végiggondolni, hogy a másik félnek mi lenne a jó ebben a kapcsolatban... mert hát lehet, hogy ő sem hülye... és az élethelyzetben, amiben van kevéssé valószínű, hogy a te sorsod megoldása lenne számára prioritás. Tudod, rég rossz az, ha valaki azt kezdi sorolni, hogy mit vár el egy kapcsolattól, és azt meg nem, hogy ő mit tudna adni a másiknak a kapcsolatban.

Célszerű az utóbbival kezdeni, és akkor az ember hamarabb rájön, ha irreális...

2013. márc. 20. 11:36
 68/92 A kérdező kommentje:
Igazad van valamilyen szinten. Viszont kellene elvárások. Nekem a pénz mint írtam egy dolog. De ezen kívül vannak még, amiknél szintén nem adom lejjebb:) Én egy fantasztikus apa mellett nőttem fel, aki tudom, hogy csodás férj is volt. Én ezt láttam. Sajnos a fiam apjával nem jött össze a dolog. De attól még keresem az "igazit" Aki NEM tökéletes, de mégiscsak valamilyen (nem idegbeteg, nem féltékeny típus, nem alkoholista, nem gépfüggő, nem naplopó ilyen alap dolgok:) amik igen is kellenek) Persze nekem is adnom kell egy kapcsolatba. Ezzel nincs is gond. Kell egy bizonyos kör ami meg van bennem ami neki kell, ugyanúgy ahogy fordítva. Aztán lehet a többi dolgon csiszolni, elfogadni. Az már egy más kérdés. Ezt a férfit sem ismerem igazán. Csak megfogott (de nagyon) ahogy a lányaival bánik tetszik, ahogy beszél tetszik, ahogy megjelenik tetszik. De lehet egy őrült, aki utánam telefonálgatna ha kilépnék az utcára és számon kérné minden percemet vagy akármi, szóval mégsem jönne össze a dolog. EZ majd kiderülne. Ugyanakkor ha most türelmetlen lenne a gyerekével, vagy bunkó stílusban beszélne akkor kinézhetne akárhogy (és lehetne annyi pénze mint a szemét) akkor nem kellene. Elvárások kellene én azt mondom! mert ettől csak "rosszabb" képét mutatná egy kapcsolatban.
2013. márc. 20. 11:44
 69/92 Robi.88. ***** válasza:
64%
Nem tudok mit károgtok, a Kérdező csak azt mondta, h egy kapcsolat miatt nem akar rontani a gyerek és a saját életszinvonalan ami szerintem teljesen megértheto.
2013. márc. 20. 11:44
 70/92 anonim ***** válasza:
"Az élelmiszer árak egyébként is rengetegbe kerülnek (ha nem tescos virslit eszik az ember) Inkább nézz körbe te." Nekem nem kell körbenéznem, mert láss csodát két felnőttre 40-50ből kijön a kaja. Ne mond már nekem hogy a főzésen kívül el kell költeni csak kajára 50 ezret egy nőnek és egy gyereknek. Ja, mert a meki jobb mint a t-s virsli:DD De tudom, hogy aki ahhoz szokott hogy szórja a pénzt, az el se tudja képzelni, hogy sok helyen 120-150 ből négyen élnek, és kajára jut 4 emberre pl. 50 összesen. Ennyit erről.
2013. márc. 20. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!