Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig tart míg valaki feldolgozza a felesége
halálát? Hogyan csábíthatnám el? Milyen trükkök
vannak, hogy elfeledtessem vele?
Figyelt kérdés
A fiam ovis csoportjában van egy kislány. Az anyja meghalt, az apja neveli őt is, a húgát is. Én is egyedül vagyok a fiammal. Ezért mindkettőnknek csökkentettek az esélyei párkeresés téren. Úgy gondolom jó pár lennénk, nem csak "muszájból" nekem tényleg bejön, helyes, van pénze, a gyerekeit is szereti úgy látom. Bár biztos nehéz lenne három ovis gyerekkel, de valamit valamiért... A gondom csak az, hogy más közegben nem nagyon találkozunk, ilyenkor meg rohan. A karikagyűrűt is viseli még, ami nem tudom, hogy megszokás e, vagy még nem lépett túl azon, hogy meghalt a felesége (egyébként már 1 éve) De nekem nem olyannak tűnik (tényleg nagyon jó a kisugárzása is...) aki azóta nem "él", nem volt nője. De nem tudom, csak hihetetlen róla ezt elképzelni. Szerintetek hogyan kellene bevetnem magamat?
Ember függő kinél mennyi idő.1év még nem olyan sok.Hát ha annyira bejön neked a pasi,akkor közelits a kislányon keresztül.Aztán majd adja magát a helyzet.
2013. márc. 20. 09:29
2/92 anonim válasza:
Hat egy év alatt biztosan nem lehet túllépni rajta, ha szerette.....
2013. márc. 20. 09:29
3/92 anonim válasza:
Szerintem egyenlőre sehogy. Nem biztos, hogy túl van rajta, szerintem ezért is viseli a karikagyűrűt, nem pedig megszokásból. Azért tanácsolnám, hogy várj még ezzel, mert ha azóta se volt senkije, lehetséges, mert nem is akar mást, ameddig érzi a gyász időszakát, addig csak visszautasítást kapsz, és szerintem az nem jó érzés.
2013. márc. 20. 09:31
4/92 anonim válasza:
van pénze....
Úristen, valakiben egyáltalán ez felmerül párkeresésnél, mint szempont?
Ez számomra nem fér össze az őszinte szerelemmel.
2013. márc. 20. 09:33
5/92 anonim válasza:
"hihetetlen róla ezt elképzelni"
Látásból ismered. Ne azzal foglalkozz, te mit álmodsz meg róla, hanem a tényekkel.
2013. márc. 20. 09:33
6/92 A kérdező kommentje:
Az hogy nem csóró azért jó pont. Lehet nálad nem, de én nem jönnék össze pl. egy munkanélkülivel. Azelőtt sem, hogy megszületett a fiam, azóta pláne nem. Nem a pénz az elsődleges egy pasiban, de azért egy szint alá nem adom. Szerintem ez teljesen normális felfogás
2013. márc. 20. 09:36
7/92 A kérdező kommentje:
Akkor még várjak egy picit? A karikagyűrű még egy jel? Majd ha ezt levesz? (na persze ha akkor nem lesz senkim). Tényleg nagyon bejön a pasi. Mindig ezt a fajtát kerestem...
2013. márc. 20. 09:38
8/92 anonim válasza:
Ha még sikerül is 'behálózni', tudnál vele úgy élni, ha tudod, nincs túl a feleségét, téged és a gyereket nem szereti, csak úgy vagytok neki?
Te is tudnál annyit adni a közösbe, mint ő? Szép dolog valahol biztos, hogy elképzeléseid vannak, és elég nyilvánvaló, hogy ha akarna tőled valamit, már meglépte volna.
2013. márc. 20. 09:40
9/92 anonim válasza:
Tehát én jelnek venném a gyűrűt. Nekem az egész zöld mezőből egyébként az jön le, hogy te is egyedül, és ő is, anyagilag könnyebb lenne a helyzeted, meg egy álom ideál a pasi. Ha nem akarsz egy visszautasítást kapni, várj. Vagy kiforrja magát idővel, vagy sietteted, és nem sül el túl jól.
2013. márc. 20. 09:42
10/92 anonim válasza:
"Mindkettönknek csökkentek a partalalasi eselyei" ?? Nem hinnem, egy ferfinek semmikepp, 5 gyerekkel sem.
Kulönösebb bevetesi csel nem kell , ha bejössz neki, tudtodra fogja adni, ilyen egyszeru, nem algebra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!