Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig tart míg valaki feldolgozza a felesége halálát? Hogyan csábíthatnám el? Milyen trükkök vannak, hogy elfeledtessem vele?
Akinek fontos a gyereke, az elmegy dolgozni, ha kell, másodállásba is, a saját kezébe veszi a dolgot, nem mástól várja a segítséget. Ha mégis megkapja, akkor annak pluszban örül, de nem ez alapján szelektálja az embereket maga köré.
A gyászidő meg változó. Van, aki több évig nem képes feldolgozni a szerettei halálát, van, akinek ez gyorsabban megy. És ez sem mindig azon múlik, hogy mennyire szerette a másikat, lelki alkattól és gondolkodásmódtól is függ.
Szólítsd le amikor jön a gyerekért, úgyis csak ilyenkor van alkalom.
Figyelj én nem fogok veled vitatkozni, mivel teljesen más a helyzetünk!
Ha azt a kérdés tettem volna fel, hogy baj e ha nekem fontosabb egy pasi mint hogy a gyerekemmel nyugodtan, anyagi biztonságban meg tudjak élni, akkor én lettem volna szemét k. mindenki szemébe. Erre a nyakamat tenném.
Na még egyszer: El tudom tartani a gyerekemet. Ha nem a szüleimnél élnék akkor is eltudnám: kikapok 130at, 25 a gyt + családi pótlék. Ebből megélünk. Ennél lejjebb nem fogom adni egy pasi kedvéért sem. Nem azt várom hogy bárki tartson, nem kell!!! Egyszerűen rakjon hozzá ő is pénzt, főleg ha még lenne majd egy közös gyerekünk az illetővel. Nem kell engem eltartani. De én se tartsak senkit, és maradjon meg az életszínvonal (ennyi erővel szüleimtől is elköltözhetnék és fizethetném egyedül az albi díjat és a rezsit)
Most is elvagyok, bár szeretnék már valakit aki szeret, akit szerethetek. De ha ezt dobta a gép, akkor a fiammal is el vagyok kettesben inkább, mint csórón.
Sztem ne várj a csodára hanem próbálkozz nála, lehet vmi trivialis h ha szépen megkéred akkor "megszerelné a csapot" nálad v vmi hasonlo hulyeseg:)
A többieknek meg írom, h nem értem, h ezen a pénz dolgon miért vannak felakadva, sztem párválasztásnál midnenki nagyjából a saját kategoriájábol valasszon mindentéren, kor, muveltseg, anyagihelyzet stb... ha tul nagy a kulonbség akkor az idovel ugyis kibukik egy kapcsolatban!
Nem csak szentimentalisnak kell lenni hanem gondolkodni is kéne és ez még mindig felelősségteljesebb gondolkozás mint amikor vki hetente cserelgeti az apukákat....
Szegény pasi, ha tudnám, ki ő, figyelmeztetném is, hogy egy pénzéhes némber ácsingózik utána.
Szívből kívánom, hogy ne jöjjetek össze...
Úr isten, ennyi romantikus nőszemélyt még nem láttam egy helyen vagy csak féltékenyek vagytok, hogy valakinek vannak igényei?
Kérdező!
Abban biztos lehetsz, hogy ha azt a kérdést tetted volna fel már jöttek volna az ősanyák, hogy észnél vagy, kiveszed a gyereked szájából az ételt? Ne törődj velük! Inkább elvált anyának így kellene gondolkodnia mint te!
Az apukánál pedig próbálkozz be. Talán áthívhatnád a gyereket játszani magatokhoz.
Egy gazdag férfinek, aki nagy eséllyel még az elhunyt feleségébe szerelmes, szerinted minden vágya egy olyan nő, aki maga vetett véget a házasságának, gyereke van és a szüleinél él, ráaádásul már most a fizetését számolja?
Tudod én is nő vagyok, de én épp azért gürcölök, hogy sose kelljen ilyenre szorulnom. Hogy azt választhassak, akit szeretek, nem azt, aki esetleg kihúz a szarból.
49!
Olvasd már el amit írtam!!
Nem várok senkitől semmit. Megélek a fiammal. És éppen ez az, hogy válogatok (ezért is támadnak) vagy egy olyan pasival jövök össze akivel összeillünk anyagilag vagy neki nem akadály az hogy nekem kevesebb van (mert vígan megél) vagy senkivel. Én nem tudnék örömtáncot járva megélni egy 70ezret keresővel. Ha keresnek 3-400 ezret akkor igen, és ha egyébként JÓ ember akkor bevállalnám a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!