Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábíthatnám el?
Figyelt kérdés
csábítás terén abszolút bizonytalan vagyok ugyanis nemvagyok egy kigyúrt isten 177 cm 84kg de most nem erről van szó van egy osztálytársam aki 9. óta bejön hálistennek nem jött még azóta össze senkivel de kb tudom kik tetszenek neki sajnos nem vagyok köztük és ezzel a tudattal sajnos megástam a saját gödröm ahonnan nehezen tudnék csak kimászni de nemtudom mivel, hogyan...persze ismerjük egymást de ennyi kb 1%-ban vonzódik hozzám de nekem hiányzik a többi 99% ha nem a kinézetemmmel mivel érhetem el? 16/f kössz a válaszokat2012. szept. 5. 22:09
1/4 anonim válasza:
kinézeten lehet változtatni..
amúgy meg hívd el randizni
2/4 anonim válasza:
Bocsi de 177 és 84 kg nem túl előnyös testalkat..
4/4 A kérdező kommentje:
pssszztt! egyébként 2. kommentelő: TUDOM le is írtam hogy nem vagyok adonisz de hidd el van abban izom is minden héten 3 edzés....(úszó)
2012. szept. 7. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!