Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig tart míg valaki feldolgozza a felesége halálát? Hogyan csábíthatnám el? Milyen trükkök vannak, hogy elfeledtessem vele?
Mi a 0-ról kezdtük, férjemnek volt egy jó kereső állása, fél évig, utána megszűnt, nem kellett sehova. Én most jóval többet keresek mint ő, és dobjam ki? :)
Ha a saját álomvilágodból indulsz ki (jó pasi, jól fizető állással, tökéletes külsőségekkel) nem hogy elfejeltheted a boldogságot, de még a pénzt is. Ha most összejössz vele, egy ideig menni fog, bár még fog tartani a gyász időszaka, utána lesz nálad jobb, kecsegtető parti, és akkor mit csinálsz. Érvekkel gondolkozz, és elhiszem, hogy a gyerkőc az első és jobbat akarsz neki adni, de a pasikeresésbe szánt idődet fordítsd rá, és majd hozza a sors, mindennek el fog jönni a maga ideje.
Azért mert férjem nem keres jól, ő és a gyermekem a legfontosabb nekem. Ő persze rosszul érzi magát ez miatt de ezt igyekszem minden alkalommal, amikor kibukik belőle, a fejébe verni: ez egy ilyen élethelyzet, nem ezen áll vagy bukik a család!
Én is 30éves vagyok, és teljesen máshogy látom, tehát nyilván leírtam a véleményem, mint mindenki más, az már csak rajtad múlik, hogy ezekből mit fogadsz meg és mit nem!
Ne értsetek már félre! Egy 120ezres keresetű még nem "ugrott" ha egyébként minden ok, de egy 70-80 vagy egy munkanélküli igen. Ezt már ezerszer megmagyaráztam, nem fogom még egyszer. Akinek nem számít az, hogy tudjon a gyerekére és magára költeni az nem érti. Akinek a gyerek az első az igen.
De nem ez volt a kérdésem!!!
34
Nulláról kezdtétek. És volt gyereked??? mert ha nem akkor nincs miről beszélnünk. Élek valamilyen szinten vele, ettől nem fosztom meg. Történhet baj, velem is, én is elveszíthetem az állásom ami miatt borul az életem. De DIREKT mert anyuci szerelmes lett nem fogok pénz elvenni a gyerekemtől!
Nem igaz, hogy ezt nem lehet megérteni. Nekem a gyerek az első. Utána az én igényeim. És szeretem annyira a fiam, vagyok annyira önző is, hogy nekem ez KELL.
Hol volt? Kérlek, úton! Közölte előtte az orvosom, hogy NEM lehet természetes úton gyerekem, és lám, lett. Én örököltem egy két szobás paraszt házat, előtte szüleimmel éltünk, alkalmi munkákból adtunk haza, a házat férjem megcsinálta, amit kellett, én államvizsgáztam abban a félévben, férjem előttem egy évvel. Tehát már a pocakomban volt. én is szerettem volna magamra költeni de nem sírtam teli a párnámat, hogy most ez nem lehetséges.
Ha neked ezek számítanak, egy 70éves milliomos pasit keress, ő garantálja a jövőtöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!