Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan "csábíthatnám" rá,...

Hogyan "csábíthatnám" rá, hogy többet aludjon a barátom?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, lány, a barátom pedig 14. Nagyon keveset alszik, pedig az alvásigénye több lenne. Lehet, hogy van nála durvább eset is, aki kevesebbet alszik, mint ő, de engem ez nagyon bosszant. Szeretném, ha többet aludna, amit természetesen mindig mondom neki, hogy jó lenne ha elmenne aludni, de rá se hederít. Hogyan tudnám alvásra bírni? Folyton a gép előtt ül, vagy sorozatot néz, amire most nagyon ráállt. :( Mondtam neki, hogy ez az egészségére is kitehet... Mit mondjak még neki? Attól függetlenül, hogy ő leszarja ezt, én szeretnék rajta segíteni, mert jó vége az biztos, hogy nem lesz.

2013. jan. 20. 23:21
 1/2 anonim ***** válasza:
30%
Mennyi az a kevés? Én normál esetben 5 óra, ha vizsgaidőszak van mint most az egyetemen, kb ennyi sincs
2013. jan. 20. 23:29
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
NAgyon okos vagy, kedves első válaszoló, itt egy 15 éves fejlődő szervezetről van szó, akinek sokkal többet kellene aludnia. Te meg cseszd szét nyugodtan magad, de másnak ne kelljen már téged követni
2013. jan. 21. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!