Úgy elkaphatom az AIDS-et, hogy a barátom után beleharaptam az almába és neki vérzett az ínye, és a véres részt leharaptam és megettem?
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt, de előttem több csaja is volt akikkel nem védekezett.2013. jan. 12. 19:27
1/9 anonim válasza:
várjál,várjál,várjál....
Most ezt nem értem... 2 éve vagytok együtt és nem tudod, hogy AIDS-es e vagy nem... Nem voltatok még együtt? Vagy miből szűrted le, hogy AIDS-es?
2/9 anonim válasza:
Miért nem megy el egy anonim AIDS tesztre? Akkor nem kellene neked sem félni. Egyébként igen, de elég kicsi a valószínűsége. Mármint, ha van seb mindkettőtök szájában, például az ínyen, akkor van rá esély.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy az...csak én beképzelem lehet. De mi van ha igen?! Akkor elkaphatom így? Egyébként meg óvszerrel védekezünk.
2013. jan. 12. 19:36
4/9 anonim válasza:
2 év alatt hogyha minden esetben óvszerrel védekeztetek is ÉDESKEVÉS ahhoz, hogy ne kapd el ha valóban nemibeteg, de az hogy volt már kapcsolata előtted, szerintem nem ad alapot a feltételezésre.
5/9 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben megbízok benne...és ő azt mondja, hogy nem az. Ill. már a tünetek jelentkeztek volna nem?
2013. jan. 12. 19:41
6/9 anonim válasza:
Az AIDS tünetei 5 évig lappanghatnak bármilyen tünet jelentkezése nélkül. A bizalom egy dolog, de egy teszt az a bizonyíték.
7/9 anonim válasza:
Teljes mértékben megbízol benne, mert ő azt mondja. Aha. Hát én a helyedben nem lennék ilyen nyugodt. Ha az AIDS felől nem is, de a helyedben nyugtalankodnék egy s más miatt. Pl: Hepatitis C (szintén vér útján terjed nagy %-ban és majdnem olyan szörnyü, mint az AIDS.
8/9 anonim válasza:
Szerintem nem kell aggódni. Magyarországon azért nem olyan sok hiv fertőzött van mint más országokban. Persze jobb félni mint megijedni. Valamint a hiv azért nem terjed olyan könnyen mint mondják.
9/9 anonim válasza:
Sőt, több, mint a 90%-uk homoszexuális, úgy tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!