Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem kap levegőt a barátom?

Miért nem kap levegőt a barátom?

Figyelt kérdés
Az egyik barátom régebben sok ideig orrspray-t használt mert a levegővétele nehezen ment, vagyis ha nem használta nem kapott levegő, elkezdett fuldokolni. A spray mindennapos használat volt, muszáj volt. De ez miatt most a nyálkahártyája teljesen tönkrement, már nem használhatja és nem is akarja. Időnként nem kap levegőt, se a száján se az orrán nem tudja megoldani a problémát. Nekem azt mondja nincs mit tenni már ilyen marad örökre de szerintem kell lennie valami megoldásnak. Éjszaka nem alszik, vagy nem alszik túl jól a levegővétel nehézsége miatt. Valami olyasmi megoldást keresek, ami nem orvosi gyógyszer vagy ehhez hasonló. Előre köszi :)
2013. jan. 4. 22:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért kell olyan megoldás, ami nem orvosi?
2013. jan. 4. 22:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak a sok gyógyszer meg ezek a hülyeségek csak tönkreteszik, meg más ebereket is, csak sokan nem veszik észre
2013. jan. 4. 22:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mert talán ha sem a száján sem az orrán nem kap levegőt az azt jelenti hogy asztmás.

Ha nem akarja hogy szép fokozatosan romoljon az állapota szépen elcammog a tüdőgondozóba és szedi az "orvosi gyógyszert".

A párom is ilyen hülyeségekkel próbálkozott, csodálkozott hogy naponta 5-6 asztmarohama van.

Egyszer kísértem el a tüdőgondozóba, kértem neki gyógyszert, azóta makk egészséges (kopp-kopp).

Régen is megoldották a problémát nem orvosi módszerekkel: aki beteg volt az elpatkolt, nem volt szüksége kezelésre...

2013. jan. 4. 22:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Jézusom, "ezek a hülyeségek".

Érdekes, az én anyámat nem teszi tönkre a sok gyógyszer, hanem életben tartja.

Észlény.

2013. jan. 4. 22:38
 5/6 A kérdező kommentje:

Neki nincsenek rohamai, csak nehezen kap levegőt, esetlege gy kis időre nem nagyon kap. nem szeretném ha rosszabbodna az állapota.

De azért megkérdezem, hogy mit szólna egy kivizsgáláshoz

2013. jan. 4. 22:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Gyógyszerre van szüksége, nem véletlenül léteznek gyógyszerek.
2013. jan. 4. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!