Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig tart míg valaki feldolgozza a felesége halálát? Hogyan csábíthatnám el? Milyen trükkök vannak, hogy elfeledtessem vele?
Az áthívás jó ötlet!! :)
Köszi aki megért. És tudja hogy nem az számít csak egy pasiban hogy f.sz legyen és hó végén számoljuk, hogy mit vehetünk meg!
Elolvastam, éppen ezért írtam, amit írtam.
Te ne haragudj, de egyedül kb. nem vitted semmire, viszont mástól ezt elvárod.
Nekem mondjuk tényleg mindegy, nem én vagyok egyedül gyerekkel anyuékkal, szóval 8, de egy kicsit mérlegelhetnél.
Ha nem lennének szüleid most te is albérletben lennél és még kevesebb lenne.
Akkor számoljunk:)
Nekem van egy 170es bevételem. A pasinak 70. Az összesen 240
Ebből albérlet rezsi: 100, kaja 100. Marad 40. Ez ha HÁROM felé meg mit csinálunk??? Mit tudok megvenni a gyerekemnek?
Most marad 100 arra, hogy éljünk. Ebből kajára úgy 50 elmegy. (mivel van hogy anyukám főz) Marad 50 KÉT emberre ÚGY, hogy pluszba már félretettem 30 ezret, amihez lehet nyúlni ha kell.
Ha 170ből egyedül albérletbe mennék, Akkor legyen 80 rezsi, albérlet (kisebb kell, kevesebbet fogyasztunk) Kaja legyen 70, mert akkor mindent én fizetek. Marad 20. Félretenni nem tudok. Ezért is nem megyek albérletbe. Megtehetném, de nem megyek. Ha rossz lenni itthon akkor viszont lenne rá LEHETŐSÉG.
Na én így számolok. Most élek a legjobban a 3 közül. Ezért is nézem meg ki hogy keres. Mert vagy úgy jöjjek ki ahogy most, vagy jobban. Más opció nálam nem játszik.
Egy ferfi nagyon hamar túlteszi magat a gyászon! Kivetelek vannak, hogy erösitsek a szabalyt. Sok nö hiszi azt, hogy az ö halalan a ferje sose tudna tultenni magat, es nelkule megall az idö, de nem igy van.
Tapasztalat: 4 özvegy ferfit ismertem, szomszedok meg ismerösök, akik feleseguk halala utan par hettel mar tartós kapcsolattal flangáltak elöre hatra. Ha a pasi hordja a gyurut, esetleg erdekeskedik, tudtara adja minden nönek, hogy nincs komoly szandeka.
Engem nem ejtettek a fejemre.
Egy ferfi ferfi, es mind kutyák
"Ebből albérlet rezsi: 100, kaja 100"
Te amúgy melyik bolygón élsz? Kaja 100 000 két felnőttre és kisgyerekekre?? Nem sok ez egy kicsit. Szerintem te nagyon nem tudod beosztani a pénzt, de az elvárások megvannak. Elb@sznál annyit csak kajára, mint másnak az egész fizetése?
Mindegy, másként gondolkodunk. Én úgy vagyok vele, hogy ha emelni vagy csak szimplán megtartani szeretném az életszínvonalamat, akkor tennék érte és nem mástól várnám el. De tényleg azt csinálsz igazából, amit akarsz.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!