Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábíthatnám el a fiú haveromat vagy hogy érjem el hogy barátságnál több legyen a kapcsolatunk?
Mond el neki. Abból nem lesz baj. De nem jó dolog ez amúgy... kockáztatni a barátságot... bár ennek vége ha többet érzel. Részedről már nem barátság szóval nyugodtan elmondhatod. Összejön vagy nem. Sok sikert kis csaj.
20/F
Tapasztalat, sajnos keserű....
15 éves nagyon-nagyon jó barátságot tudott tönkrevágni az általam, a "világ legjobb barátjának" tartott férfi.Azzal, hogy feldobta, mi lenne, ha...
Elég volt, hogy rosszkor mondta.Ma se barátság,se semmi,de még köszönés is csak ímmel -ámmal.
Ez is benne van a pakliban.
37/N
Ebből bármi lehet valóban, de csak óvatosan...
Kétszer is voltam ilyen helyzetben. Egyik sem jött össze. Egyikőjükkel azóta is nagyon jó barátok vagyunk, másikkal már köszönő viszony sincs... 12 éves barátság ment tökre... 19/f
én " kedves 7-es komentelő" feldobtam a témát és 15 éve a feleségem....
ez is benne van a pakliban...... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!