Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig tart míg valaki feldolgozza a felesége halálát? Hogyan csábíthatnám el? Milyen trükkök vannak, hogy elfeledtessem vele?
Azok a férfiak akik egyedül nevelik gyereküket mindig vonzók, pláne ha nem csórók ésmég ki is néznek valahogy.
A nők buknak rájuk, nem egyedül leszel, nyugodj meg.
Én nem rohannám le. Keresném az alkalmat, hogy összefussunk az oviba, de nem akaszkodnék a nyakára. Tudom te sem azt akarod, de azért jó lenne anyuciéktól elköltözni a pasihoz és boldogan nevelni a gyerekeket. Ez idilli, a valóság pedig egész más.
Sok sikert!
Pénzes részére inkább nem reagálok.
Gyűrű: nagybátyám felesége hirtelen halt meg,a gyűrűt a mai napig viseli,pedig a felesége halála után 2 évvel jött össze a mostani párjával,eltelt 12 év,de a gyűrű mai napig rajta.
(szerencsére a párját nem zavarja,nem akart házasodni,1-1 gyerek van előző kapcsolatból mindkettőnek.És együtt járnak ki a volt feleség sirjához)
30 vagyok.
A pénz kérdés hagyjuk már. Egy anya megnézi ezt is! Aki mást mond az hazudik vagy nem normális. Ha összejönnél valakivel aki csóró, albiba mennék, azzal a gyerekemtől vennék el pénzt! Ennyit nem ér nekem egy pasi sem! Bíztam már meg bennük úgy hogy nem kellett volna. A fiam az örök dolog az életembe, neki akarok mindent megadni. Ennél csak jobb körülmények közé megyek vele.
24
Teljes mértékben megérteném ha valaki nem akarna eltartani. Pláne gyerekkel. Szép és romantikus dolog hogy a pénz nem számít, csak hazugság. Szerelemből nem él meg az ember
25
Igen, lehet ez csak egy idillinek tűnő dolog:) Normálisan még nem is ismerem a pasit, lehet nem is olyan mint képzelem, és ha össze is jönnénk szakítanék vele.
A gyűrű egyértelmű jelzés a világ felé, hogy mit érez, mit akar. Egyszerűen nem lépett még tovább. Nem is értem, h gondolhatja azt valaki, h 1 év alatt ki lehet heverni a felesége elvesztését (vkinek egy szakítás feldolgozása is több idő, nem egy haláleset..).
Ha pofára akarsz esni, próbálkozz nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!