Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szánalmas lennék? Rengeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szánalmas lennék? Rengeteg pénzem van kiemelkedő belsővel-és átlagtól jobb külsővel mégsem talál rám az igaz szerelem, ez hogy lehet?

Figyelt kérdés
Intellektuális felmenők, én is diplomás ember leszek. Sikeres élet, mindenben helytállok. Van mit fölmutatni, kitartó személyiség vagyok. Többször voltam pszichológushoz beszélgetni erről. Ő segített megtalálni önmagam és belátni az igazságot. Véleménye szerint egészséges önbizalomnak lennie kell, s ez még a határon belül van. Tehát ebből adódóan sosem voltam nagyképű, illetve így nevelve sem. Sosem arra voltam nevelve, hogy a külsőség számítana.. egy igaz bnőt szeretnék, aki hasonló értékrendű mint én, és ugyancsak hosszútávon akar egy olyan társat mellé, akire bármikor bármiben számíthat és mindig szeretni fogja.. sosem találkoztam még rendes lánnyal, eddig csak r.bancokkal futottam össze. nem ítélek öltözet alapján, de amelyik leányzón >=7cm magas magassarkú van, nálam már nagy hátránnyal indulna. nem skatulyázok be senkit, sőt. nekem a külsőség szinte semmit nem számít.. a belsője kell hogy megfogjon és lenyűgözzön.. a külsőség múlandó, tudjátok..
2013. márc. 1. 22:27
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/203 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ketten is vagyunk 78 százalékosok.
2013. márc. 2. 01:34
 142/203 anonim ***** válasza:
90%
Kedves kérdező, neked mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
2013. márc. 2. 01:34
 143/203 A kérdező kommentje:

hallod csajszi, nem lenne kérdés ha nem lenne benne a pénz téma.;) egy csajjal ha beszélek sosem hozom szóba az anyagiakat, max ha ő. de látja úgyis, ha személyes a dolog és akk meg már nem meri..

najó mind1 én szrok rá, igazából nemvártam pont innen megoldást. de nemgondoltam volna h ennyire ellenségesek lesznek :O

2013. márc. 2. 01:36
 144/203 anonim ***** válasza:
84%

"neten próbáltam meg ismerkedni, de aztán mindig kiderül h nemvagyok csóró"

Tényleg nem hozod fel az anyagiakat ismerkedéskor sem...

2013. márc. 2. 01:37
 145/203 anonim ***** válasza:
81%

"jahh, akk azért írt még egy csaj du fbn is h ha gondolom átmehetek hozzá filmezni, zárójelben 1dül lesz otthon. megjegyzem 2évvel idősebb. :D a tények valóban azt igazolják, na mind1. én itt el lettem könyelve egy utolsó bunkónak azért mert nem szégyellem amim van.:d"

Most inkább nem állnék neki, hogy leendő diplomásként ebben a pár sorban hány helyesírási és nyelvhelyességi hibát vétettél. Jól mutatja, hogy milyen értelmiségi leszel.

Ha tényleg annyiura nagymenő vagy, miért nem annál a csajnál vagy? Vered magad arra, hogy 2 hét után volt olyan lány, aki áthívott magához. Ez neked olyan nagy szó? Szerinted ettől olyan kivételes vagy? Meg hát mit érsz vele, ha nem is tudsz élni az alkalommal?

Igen, szánalmas vagy. Egyre szánalmasabb.

146/203 anonim ***** válasza:
27%
Én sokkal gazdagabb vagyok nálad kedves kérdező.Úgyhogy sehol se vagy és kiny@lhatod a s@ggem,megveszlek kilóra a nődet a kocsidat az órádat és a családotad is ha szükségem lenne r@bszolgára bár hozzáteszem inkább csak belédrúgnék és letudnám az aznapi jócselekedetemet.Az ilyen puhap@csök miatt veszik sz@rba az olyan gazdag embereket akik mögött valódi hatalom és szervezőképesség áll.Proliknak akarsz felvágni és közben az ő tanácsukat kéred.
 147/203 anonim ***** válasza:
81%

Nem ellenségesek voltunk, hanem őszinték és konstruktívak.

Az igazság fáj, törődj bele.

25/N (44-es)

2013. márc. 2. 01:39
 148/203 anonim ***** válasza:
100%
Itt egyedül neked fáj az életed. Nem veszed észre? Nem mi sírunk, hogy jaj, nincs senkink, meg hasonlók, hanem te. Nem veszed észre?
2013. márc. 2. 01:42
 149/203 anonim ***** válasza:
75%
Mi nem vagyunk a szüleid,hogy kinyaljuk a segged.
2013. márc. 2. 01:43
 150/203 Noydra ***** válasza:
100%

Fuu na ez nekem sok már, kitartást mindenkinek ehhez a szerencsétlen majomhoz ...

Jóéjt minden szegény áldozatnak akik megismertek egy, a világ számára felesleges nyomorultat.

Neked meg kérdező, remélem sosem alszol többet :)

2013. márc. 2. 01:43
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!