Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánalmas lennék? Rengeteg pénzem van kiemelkedő belsővel-és átlagtól jobb külsővel mégsem talál rám az igaz szerelem, ez hogy lehet?
hallod csajszi, nem lenne kérdés ha nem lenne benne a pénz téma.;) egy csajjal ha beszélek sosem hozom szóba az anyagiakat, max ha ő. de látja úgyis, ha személyes a dolog és akk meg már nem meri..
najó mind1 én szrok rá, igazából nemvártam pont innen megoldást. de nemgondoltam volna h ennyire ellenségesek lesznek :O
"neten próbáltam meg ismerkedni, de aztán mindig kiderül h nemvagyok csóró"
Tényleg nem hozod fel az anyagiakat ismerkedéskor sem...
"jahh, akk azért írt még egy csaj du fbn is h ha gondolom átmehetek hozzá filmezni, zárójelben 1dül lesz otthon. megjegyzem 2évvel idősebb. :D a tények valóban azt igazolják, na mind1. én itt el lettem könyelve egy utolsó bunkónak azért mert nem szégyellem amim van.:d"
Most inkább nem állnék neki, hogy leendő diplomásként ebben a pár sorban hány helyesírási és nyelvhelyességi hibát vétettél. Jól mutatja, hogy milyen értelmiségi leszel.
Ha tényleg annyiura nagymenő vagy, miért nem annál a csajnál vagy? Vered magad arra, hogy 2 hét után volt olyan lány, aki áthívott magához. Ez neked olyan nagy szó? Szerinted ettől olyan kivételes vagy? Meg hát mit érsz vele, ha nem is tudsz élni az alkalommal?
Igen, szánalmas vagy. Egyre szánalmasabb.
Nem ellenségesek voltunk, hanem őszinték és konstruktívak.
Az igazság fáj, törődj bele.
25/N (44-es)
Fuu na ez nekem sok már, kitartást mindenkinek ehhez a szerencsétlen majomhoz ...
Jóéjt minden szegény áldozatnak akik megismertek egy, a világ számára felesleges nyomorultat.
Neked meg kérdező, remélem sosem alszol többet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!