Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rám talál a szerelem szerintetek?
Figyelt kérdés
Most megyek másodikba (10.es leszek) szerintetek is nagyobb eséllyel csajozik be az ember mint pl. kilencedikesen? :D végülis jönnke majd az elsős lányok akik mindig is a nagyobb fiúk felé kacsingattak :D Csak én gondolkodok így? :D2012. aug. 29. 20:01
1/12 A kérdező kommentje:
Ti hanyadik osztályt tapostátok mikor először összejöttetek valakivel? :D
2012. aug. 29. 20:02
4/12 Mókusgyilkos válasza:
én a 7. végét 9. végéig tartott bár az a "ilyen kibszott mázlim még 1x az életbe nem lesz" kategóriába tartozott :D még mindig ott van a top 3 között :D
na most a 9.es lányok akik idősebb pasit akarnak azok nem 1 évvel akarnak idősebb pasit :D + ha rossz az arcmemóriád és 1 900fős gimibe vagy és 1x nem veszed észre a lépcsőn vonulás közben akkor már szhatod :D [eskü nem az én hibám a kislány a bokámig ért bakker nem látszott!!!]
5/12 A kérdező kommentje:
:D Ja mondjuk ezigaz nálunk is tanulnak kb. 700an :D
2012. aug. 29. 20:11
6/12 anonim válasza:
Bakker ezt eltoltad, 9.-ben nagyobb az esélye! Vissza tudsz még bukni?
Hétfőig kitartás...
7/12 anonim válasza:
Már kijártam a sulit de még mindig nem jöttem össze senkivel :S
8/12 anonim válasza:
szerintem ez nem ettől függ:D 15/L
9/12 A kérdező kommentje:
Hát akkor? :P :D
2012. aug. 29. 23:41
10/12 anonim válasza:
Hát sokminden mástól:D De lehet h esély igyis,én nemtudom:D de pl nállam nem:D 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!