Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedüllók! Hiányzik nektek is a szerelem az életetekből? Igaz ha minél jobban szeretnék annál jobban nem talál ránk,
Azért tenni is lehet és kell is valamit, de ugyanakkor a görcsös viselkedés riasztólag hat.
Nem könnyű ez de ne add fel, egyszer megtalálod Őt!
Én most lettem egyedülálló kb.1hónapja.
Van egy 2éves kislányom,aki mindenért kárpótol!
Inkább vagyok egyedül,mint egy rossz kapcsolatban!!!!!
(ami majdnem 10évig tartott!)
persze hiányzik a társ, ez minden emberbe genetikailag kódolva van, de én már megszoktam ezt, és elvagyok:D
Könnyebben lépek ki egy rossz nem megfelelő kapcsolatból, mivel nem vagyok kapcsolatfüggő, de ha jön az igazi akkor nem tartom vissza:D
Bár az egyedüllétemnek az oka elsősorban én vagyok, úgy érzem!
L.26
"A boldogság olyan, mint a pillangó, ha kergeted, sohasem kapod el, ha csendben leülsz, a válladra száll."
Ne akard olyan nagyon hogy legyen egy szerelmed.
Hallottad már azt, hogy valaki keres egy könyvet(mondjuk) és nem kapja és nem kapja. S azt szokták mondani, hogy majd ha nem keresed megkapod. És akkor el is felejti azt a könyvet, keres egy másikat és hoppá két hétre rá nem meg kerül az a könyv.
Te is próbáld meg így jól érezni magad ahogy vagy. Nézz filmeket, és élvezz minden apró örömet az életbe, és majd csak megkerül az a "könyv". Addig is "olvass" mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!