Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánalmas lennék? Rengeteg pénzem van kiemelkedő belsővel-és átlagtól jobb külsővel mégsem talál rám az igaz szerelem, ez hogy lehet?
Megdöbbentő, hogy te a kérdező pénzére akartál utazni rögtön.
Jól leesett a %-od, de így nyilvánvaló, hogy már megint pedálozni próbálsz neki.
Irigység? Hol? Tanultak és dolgoztak? Csak azt írja, hogy pénzük van, márpedig manapság a kettő nem igazán függ össze. Itt senki nem irigy, pláne nem egy olyasvalakire, akinek az érzelmi intelligenciája a béka popsija alatt van.
Az illető feltett egy kérdést, arra válaszoltunk. Meg persze a nagyképű, sokszor már bunkó megjegyzéseire. Ez nem irigység, kedves!
Miért feltételezed, hogy máshogy gazdagodtak meg? Van aki elég gec.i módon, viszont akik jó úton kaparták össze azokkal is úgy bánnak, mint egy darab szarral. Hiteleket amiket átvállaltak a dolgóktól veszik el, holott semmiről nem tehetnek ha mások nem rendelkeznek olyan belátóképességgel, hogy később sem tudják fizetni.
Lusta, dologzalan emberek irigykednek, akiket a dolgozó emberek tartanak el.
Rezsicsökkentés a nagy fogyasztóknak kedvezezz, nem egy normál háztartásnak. Szégyen, hogy pár vacak ezerért megölnék egymást az emberek.
Általánosítás idegesít, tanuljuk már megkülönböztetni a tolvajokat és a tanult dolgozókat!
Miért feltételezem? És te miért építesz feltételezésekre? Én nem állítottam, hogy szemét módon gazdagodtak meg. Csak arra világítottam rá, hogy a te meséd sem bizonyított. (Azért valljuk be, tisztességes munkával még aki tényleg okos, tehetséges, szorgalmas, az sem tud valami könnyen ilyen szintű vagyont felhalmozni.)
Egyedül te vagy az, aki feltételezésekre építesz, és úgy szólsz le tisztességes, tanult, dolgozó embereket, mint ha azok tolvaj hajléktalan csőcselék lennének. Csak mert nem mindenkit pumpálhat anyuci-apuci a ki tudja, honnan származó pénzzel. Szánalmas vagy. Fáj, hogy valaki tisztességesen is tud boldog lenni? Tovább megyek: fáj, hogy valaki rendes párt akar találni magának, és mellette dolgozni szeretne, és nem csak egy pénzes pasit kifogni, és eltartatni magát?
Így van 57%-os, ahogy Étrisyon írta. Már tisztázódott, hogy mi valójában a kérdező problémája és ő fel is fogta (leírta).
Azt nem értem viszont, hogy te miért kezdtél el itt pörögni a semmire, mikor a téma már rég le lett zárva.
Nem epekedsz érte? Ahogy megérezted a pénz szagát, rögtön rárepültél volna a kérdezőre és még 2 nap után is itt próbálsz pedálozni neki. Ráadásul nem tényekre alapozod a mondandód, hanem a fantáziádra. Ez számalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!