Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánalmas lennék? Rengeteg pénzem van kiemelkedő belsővel-és átlagtól jobb külsővel mégsem talál rám az igaz szerelem, ez hogy lehet?
Jó, ez már nehezen éri el az ingerküszöböt.
Tudod, van, akinek nem az a boldogság netovábbja, hogy sеggrészegen fetrengjen és кurvákat dugjon. De ha bneked ez az vágyak netovábbja, hát hajrá!
Bocs a duplumért, véletlen volt.
25/N
ez hogy lehet?
problem:
1. " sosem találkoztam még rendnnes lánnyal, eddig csak r.bancokkal futottam össze" - talán a hozzáálásodon kellene változtatni. :) és nem csak másokat okolni a hosszú kapcsolat hiánya miatt. :P
2. "nekem a külsőség szinte semmit nem számít.." - miközben leirod, hogy milyennek is kellene kinéznie.
3. "nem skatulyázok be senkit, sőt." - csak akinek 7cm magasabb sarkú cipője van, az a te estedben hátránnyal indulna, tehát a te felfogásod szerint ribanc lenne. akit nem skatyulyázol be, vele szemben nem kell hogy előitéleteket táplálj.
4. " sosem voltam nagyképű" csak "Rengeteg pénzem van kiemelkedő belsővel-és átlagtól jobb külső"m :D amt lehet hogy mások átlagosnak tartanak, mert nem mindenkinek jön be az, ami neked.
egyébként pedig te még 18 éves vagy, faital vagy, csak a hozzáálásodon kellene változtatni. :) hagyjad, hogy sodorjon a sors, majd találsz valakit, aki neked megfelel, és akivel boldog leszel. később. és legyél nyitott.
örülj neki hogy van pénzed...
és ahelyett hogy itt kérdezősködsz menj el barátnőt vagy ribancot keresni.
szerintem, ha randizol egy lánnyal, ne említsd neki, hogy mennyi pénzed van (illetve a szüleidnek, de ez most részletkérdés.). ezzel elkerülöd azt, hogy csak a pénz miatt legyen veled. tehát a randit mindenféleképpen egy "puritánabb" helyen ejtsétek meg. értek ezalatt egy hangulatos kis kávézót, vagy csak egy margitszigeti sétát.
mindig legyél vele figyelmes, érdeklődj a dolgai iránt, és ha magadról mesélsz, sose említs valamit kiemelkedően: pl.: hogy a szüleid mennyire gazdagok, hogy te majd egyszer diplomás leszel...stb. 1: lehet ezek miatt picit kellemetlenül érezné magát a lány. 2: 18 évesen még egyáltalán nem biztos, hogy meglesz az a diploma. persze kívánom, hogy sikerüljön, csak sajnos sok minden változhat még az évek alatt.
és soha ne ítélj el valakit a külseje miatt, vagy azért amit éppen visel. lehet valakinek pont a magassarkú viselése hozzátartozik a stílusához/munkájához, de ettől függetlenül még igenis lehet értékes ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!