Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánalmas lennék? Rengeteg pénzem van kiemelkedő
belsővel-és átlagtól jobb külsővel mégsem talál rám
az igaz szerelem, ez hogy lehet?
Figyelt kérdés
Intellektuális felmenők, én is diplomás ember leszek. Sikeres élet, mindenben helytállok. Van mit fölmutatni, kitartó személyiség vagyok. Többször voltam pszichológushoz beszélgetni erről. Ő segített megtalálni önmagam és belátni az igazságot. Véleménye szerint egészséges önbizalomnak lennie kell, s ez még a határon belül van. Tehát ebből adódóan sosem voltam nagyképű, illetve így nevelve sem. Sosem arra voltam nevelve, hogy a külsőség számítana.. egy igaz bnőt szeretnék, aki hasonló értékrendű mint én, és ugyancsak hosszútávon akar egy olyan társat mellé, akire bármikor bármiben számíthat és mindig szeretni fogja.. sosem találkoztam még rendes lánnyal, eddig csak r.bancokkal futottam össze. nem ítélek öltözet alapján, de amelyik leányzón >=7cm magas magassarkú van, nálam már nagy hátránnyal indulna. nem skatulyázok be senkit, sőt. nekem a külsőség szinte semmit nem számít.. a belsője kell hogy megfogjon és lenyűgözzön.. a külsőség múlandó, tudjátok..
Bánom, hogy nem halva születtem, hogy ilyen ostobáknak kell magyaráznom és, hogy ennyire magányos vagyok...
2013. márc. 3. 22:43
192/203 anonim válasza:
Szégyellt te magad!
Mindenkivel ismerkedem. Rengetem emberrel beszélgetek anélkül, hogy tudnám mijük van. Felőlem fel is gyújthatják a pénzüket, nincs rá szükségem!!!!
Csak azt látom, hogy aki szerencsésebb helyzetben van azt gyűlölni kell és dögöljön meg. Te meg egy szemétláda vagy, hogy sértegetsz egy Nőt! Nagyon sajnálom, hogy kicsinyes, előítéletes, sztereotip, sérült lelkiű a szegénységért nyavalygó, értelmezni képtelen emberek járnak ide.
2013. márc. 3. 23:06
193/203 anonim válasza:
Saját nickedet bezzeg nem feded fel, mi?
2013. márc. 3. 23:15
194/203 anonim válasza:
18 évesen minek igaz szerelem?
2013. márc. 3. 23:42
195/203 anonim válasza:
Na ennyi szófosást se fogok végigolvasni!
2013. márc. 3. 23:45
196/203 Noydra válasza:
57%os nagyon buta lehetsz, ha tényleg azt hiszed, hogy irigykedünk egy "anyuci picike kicsike fia" típusú nyomorultra, kinek az egyetlen baja az életben, hogy nem lát a nagyképűségen és a pénzen kívül semmit a világból.
Te meg, jössz ezzel a baromságoddal, hogy irgykedünk, mert a szülei gazdagok. Hát ki a f*szomat érdekli, ha látatlanba is tudom, hogy 100szor normálisabb gondolkodásom és életem van nála? :D
Persze senki nem mondta, hogy a szülei ettől most rohadt szemét g*cik, mert pénzesek. Elhiszem, hogy becsületes úton, kemény munkával szerezték meg, ha így van :)
Csak a saját gyereküket már picit elb*szták vele, de sebaj...
2013. márc. 3. 23:51
197/203 anonim válasza:
Mert intelligens ember levon ilyen következtetést pár mondatból.
2013. márc. 3. 23:53
198/203 Noydra válasza:
Pár mondat? :D
99% biztos vagyok benne, hogy nem olvastad el a kommentjeit...
2013. márc. 4. 00:01
199/203 anonim válasza:
Pontosan milyen Maseratid van? Quattroporte? Az a király :) A 2013-as :) Én személy szerint imádom, bár nem volt könnyű megszerezni :)
2013. márc. 4. 01:39
200/203 anonim válasza:
Amúgy gyerekek nagyon rosszúl vagytok összerakva... Minden a pénz és a szex körül forog, és amíg világ a világ ez mindig is így lesz, volt, és marad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!