Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szánalmas lennék? Rengeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szánalmas lennék? Rengeteg pénzem van kiemelkedő belsővel-és átlagtól jobb külsővel mégsem talál rám az igaz szerelem, ez hogy lehet?

Figyelt kérdés
Intellektuális felmenők, én is diplomás ember leszek. Sikeres élet, mindenben helytállok. Van mit fölmutatni, kitartó személyiség vagyok. Többször voltam pszichológushoz beszélgetni erről. Ő segített megtalálni önmagam és belátni az igazságot. Véleménye szerint egészséges önbizalomnak lennie kell, s ez még a határon belül van. Tehát ebből adódóan sosem voltam nagyképű, illetve így nevelve sem. Sosem arra voltam nevelve, hogy a külsőség számítana.. egy igaz bnőt szeretnék, aki hasonló értékrendű mint én, és ugyancsak hosszútávon akar egy olyan társat mellé, akire bármikor bármiben számíthat és mindig szeretni fogja.. sosem találkoztam még rendes lánnyal, eddig csak r.bancokkal futottam össze. nem ítélek öltözet alapján, de amelyik leányzón >=7cm magas magassarkú van, nálam már nagy hátránnyal indulna. nem skatulyázok be senkit, sőt. nekem a külsőség szinte semmit nem számít.. a belsője kell hogy megfogjon és lenyűgözzön.. a külsőség múlandó, tudjátok..
2013. márc. 1. 22:27
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/203 A kérdező kommentje:

mert bsszátok meg ha egy csaj 2hét ismeretség után áthív magához úgy h ráadásul 1dül is van otthon az életben nem kéne bnőnek.

a kérdés lényegén kb átsiklottak az értelmiségiek.. a 25éves csajszival az élen.:D vagyis felnőtt nővel.:DD

esélye nincs h megismerjek egy normális, RENDES lányt, mert a külsőség miatt megtorpannak, sőt megijednek. neten próbáltam meg ismerkedni, de aztán mindig kiderül h nemvagyok csóró és ugyanúgy eljutunk a problémához, csak nem rögtön. bepánikolnak kb. mikor rájönnek hogy mi a helyzet és annyi az egésznek. hihetetlen nehéz így igaz bnőt találni..

2013. márc. 2. 01:27
 132/203 anonim ***** válasza:
65%
Persze, megtorpannak, mikor rájönnek, hogy te másról sem tudsz beszélni, csak az anyagiakról. Persze pár levél után már arról beszélsz, mert más témád nincs. Szánalmas..
2013. márc. 2. 01:29
 133/203 anonim ***** válasza:
75%
Tuti kamu a kérdés. :D 3 milliós rolexet ír az első mondatában, amikor az előző két oldal válasz a nagyképűségről szólt... :D de azért jól nyomja, az ötödik oldalig én is azt hittem, hogy valódi :D
2013. márc. 2. 01:30
 134/203 A kérdező kommentje:
jajj hagyjuk már én sosem hozom föl témának a pénzt senki előtt..
 135/203 anonim ***** válasza:
68%
Ha ekkora arcod van,miért csodálkozol hogy lekoptatnak?
 136/203 A kérdező kommentje:
78%-os talán Téged érint a legmélyebben ez a téma. vlmivel esetleg megbántottalak lol ?:D
2013. márc. 2. 01:31
 137/203 anonim ***** válasza:
81%

Akkor leírom még egyszer: épp az a baj, hogy így állsz magadhoz, ezért nem ismersz meg normális, rendes lányokat. Mert gyomorforgató a beképzeltséged. Többször válaszoltam már a kérdésre konkrétan: nem a pénzed a baj, hanem ahogy hozzá állsz. Ahogy könnyedén kijelented, hogy egy nálad hét évvel idősebb nő is széttenné a lábát az autód láttán. És sorolhatnám még a példákat.

Nem a pénzed ijeszti meg a lányokat, hanem te magad. Vagy ahogy először írtam: ha nem így fogalmaznád meg a problémádat, ahogy a kérdésben tetted, akkor nem is tettél volna fel kérdést.

25/N (44-es)

2013. márc. 2. 01:31
 138/203 anonim ***** válasza:
74%
A kérdés kiírásával egyből felhoztad az anyagiakat.
2013. márc. 2. 01:32
 139/203 Noydra ***** válasza:
74%

25éves nőnek: Azért tette fel a kérdést, hogy még itt is dicsekedhessen azzal, mennyire f*szagyerek :)

Én is azért válaszolok, mert kicsit megynyugszom tőle.

Igazából mi vagyunk hülyék, hogy egy ilyen senki miatt felhúzzuk magunkat. De ennyire szánalmas embert ritkán találni :D Szerencsére.

Kívánom neked, hogy soha ne találj olyan nőt, aki normális. De ez szerencsére borítékolható. A kérdésed első mondata: "Szánalmas vagyok?" Igeeen barátom, remekül felismerted magad az első leírt szavadban...ez a 100akárhány komment meg felesleges a felismeréshez. Gondolkodj el azon, hogy ha ennyien mondják, hogy szánalmas nagyképű senki vagy, akkor leheeet hogy van benn valami.

Dehát hiába írom le, a felsőbbrendű intelligenciádat valahogy elkerüli :)

2013. márc. 2. 01:32
 140/203 anonim ***** válasza:
100%

Jajjj, ez de "édes": sosem hozza fel témának a pénzt.

De b+ ezzel indul a kérdése, hogy rengeteg pénze van. Az agyamat eldobom, komolyan. (bocsánat, hogy kiestem a szerepből, de a kérdező most rúgta el a pöttyöst).

25/N (44-es)

2013. márc. 2. 01:33
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!