Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánalmas lennék? Rengeteg pénzem van kiemelkedő belsővel-és átlagtól jobb külsővel mégsem talál rám az igaz szerelem, ez hogy lehet?
mert bsszátok meg ha egy csaj 2hét ismeretség után áthív magához úgy h ráadásul 1dül is van otthon az életben nem kéne bnőnek.
a kérdés lényegén kb átsiklottak az értelmiségiek.. a 25éves csajszival az élen.:D vagyis felnőtt nővel.:DD
esélye nincs h megismerjek egy normális, RENDES lányt, mert a külsőség miatt megtorpannak, sőt megijednek. neten próbáltam meg ismerkedni, de aztán mindig kiderül h nemvagyok csóró és ugyanúgy eljutunk a problémához, csak nem rögtön. bepánikolnak kb. mikor rájönnek hogy mi a helyzet és annyi az egésznek. hihetetlen nehéz így igaz bnőt találni..
Akkor leírom még egyszer: épp az a baj, hogy így állsz magadhoz, ezért nem ismersz meg normális, rendes lányokat. Mert gyomorforgató a beképzeltséged. Többször válaszoltam már a kérdésre konkrétan: nem a pénzed a baj, hanem ahogy hozzá állsz. Ahogy könnyedén kijelented, hogy egy nálad hét évvel idősebb nő is széttenné a lábát az autód láttán. És sorolhatnám még a példákat.
Nem a pénzed ijeszti meg a lányokat, hanem te magad. Vagy ahogy először írtam: ha nem így fogalmaznád meg a problémádat, ahogy a kérdésben tetted, akkor nem is tettél volna fel kérdést.
25/N (44-es)
25éves nőnek: Azért tette fel a kérdést, hogy még itt is dicsekedhessen azzal, mennyire f*szagyerek :)
Én is azért válaszolok, mert kicsit megynyugszom tőle.
Igazából mi vagyunk hülyék, hogy egy ilyen senki miatt felhúzzuk magunkat. De ennyire szánalmas embert ritkán találni :D Szerencsére.
Kívánom neked, hogy soha ne találj olyan nőt, aki normális. De ez szerencsére borítékolható. A kérdésed első mondata: "Szánalmas vagyok?" Igeeen barátom, remekül felismerted magad az első leírt szavadban...ez a 100akárhány komment meg felesleges a felismeréshez. Gondolkodj el azon, hogy ha ennyien mondják, hogy szánalmas nagyképű senki vagy, akkor leheeet hogy van benn valami.
Dehát hiába írom le, a felsőbbrendű intelligenciádat valahogy elkerüli :)
Jajjj, ez de "édes": sosem hozza fel témának a pénzt.
De b+ ezzel indul a kérdése, hogy rengeteg pénze van. Az agyamat eldobom, komolyan. (bocsánat, hogy kiestem a szerepből, de a kérdező most rúgta el a pöttyöst).
25/N (44-es)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!