Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánalmas lennék? Rengeteg pénzem van kiemelkedő belsővel-és átlagtól jobb külsővel mégsem talál rám az igaz szerelem, ez hogy lehet?
Fuhhh. Nem hiszem el hogy léteznek ilyen emberek :D
Egy gyerekkori szakítás miatt agyturkász?
Gondolom 17 éves korára a csaj is rájött, hogy semmibe veszed :) Már persze ha veled egy idős volt...
Disznók elé vetett gyöngyök a kommentárjaim... de nem tehetem meg, hogy nem írom le.
Tessék, itt van előtted a nő, aki nem a pénz miatt néz fel a férfira. És ennek a hozzáállásomnak a legfontosabb oka, hogy minden filléremért kőkeményen megdolgoztam, mert a szüleimtől is ezt láttam. De nem csak a kézzel fogható, hanem az intellektuális javaimért is keményen megdolgoztam, és azt senki nem tudja elvenni tőlem. Ellentétben veled, aki gyakorlatilag lélegeztetőgépen élsz.
Mit csinálsz, ha apuci egyszer csak azt mondja, hogy mostantól nem fizeti az olasz luxusautód (amik köztudottan marhasokat esznek) benzinköltségét mostantól nem fizeti, és persze a zsebpénz intézménye is eltűnik, tartsd el magad? Leparkolsz, nyilván. Aztán fényezheted a parkoló autódat, hátha úgyis buknak rá a csajok.
Akkor mondok még néhány jelzőt, ami minden további nélkül tökéletesen igaz rád: elkényeztetett, sekélyes, beképzelt, realitásérzékét vesztett, anyagias, unitelligens, antipatikus. Csak ténymegállapítás a válaszaid alapján, nem sértés. Persze meg lehet sértődni rajta. Az igazság mindig fáj. Jah, és hogy az eredeti kérdésre válaszoljak, a fenti tulajdonságokat összevetve: igen, szánalmas vagy.
25/N (44-es)
"Te mégis honnan tudod, hogy mennyire vagyok érzelmileg 0-a ?"
Érzelmekről nem írtál egy betűt sem és azt várod, hogy az anyagiak miatt essenek hasra előtted a nők...
Mondd, mikor ölelted meg utoljára a szüleid szeretetből?
17évesen és 2év járás után, ő 18 vt. a semmiből csinálta ezt mindenféle indok nélkül, szóval ja, megviselt.
a 25éves nőnek üzenen, hogy ha meglátná a kocsimat elsőként tenné szét a lábát. egyre biztosabb vagyok benne:DD
Te most komolyan azt hiszed hogy szét tenné a lábát egy retkes kocsira? :D Édesistenem...
Neked soha a büdös életben nem lesz olyan bnőd, aki nem a pénzedért szeret. Meg is érdemled a sorsodat ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!